Libnet.ro
UNICEF

16:30

IRAK: Aviatia americana a bombardat o tabara de antrenament a gruparii Statul Islamic

România Liberă România Liberă,
IRAK: Aviatia americana a bombardat o tabara de antrenament a gruparii Statul Islamic

Pentru prima oara de la inceputul campaniei aeriene in Irak, atacurile aeriane ale Statele Unite au vizat o tabara de antrenament a gruparii Stat Islamic a anuntat joi Comandamentul militar american insarcinat cu regiunile Orientul Mijlociu si Asia Centrala. continuă pe România Liberă

Papa Francisc, pe lista neagra a teroristilor din cadrul gruparii Statul Islamic

Papa Francisc se afla pe lista neagra a teroristilor din cadrul gruparii Statul Islamic. Informatia vine din partea ambasadorului irakian la Vatican, care sustine ca exista riscul ca Suveranul Pontif sa fie.

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak. El a precizat ca Franta nu va angaja trupe.

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak, precizand ca Franta nu va angaja trupe terestre,.

Paris: Conferinta cruciala pentru constituirea unei coalitii internationale impotriva gruparii Statul Islamic. Cateva state arabe, pregatite sa se alature coalitiei anti SI

Parisul gazduieste, luni, o conferinta cruciala ce va reuni reprezentantii a 20 de tari in incercare de a constitui o coalitie internationala care sa lupte impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic, care a semanat haos in Irak si Siria, anunta AFP. Cotidianul The Guardian scrie ca o serie de state arabe, printre care s-ar numara Emiratele Arabe Unite si Arabia Saudita, ar urma sa se alature coalitiei internationale care va lupta impotriva gruparii extremiste sunnite Statul Islamic. SI a atras atentia dupa ce a ucis prin decapitare, in decursul ultimei luni, trei ostatici - doi jurnalisti americani si un lucrator umanitar britanic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )