Libnet.ro
UNICEF

12:01

Iraq: Cel putin 16 morti si 24 de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Bagdad

B1 B1,
Iraq: Cel putin 16 morti si 24 de raniti intr-un atentat sinucigas comis in Bagdad

Un terorist-kamikaze s-a aruncat in aer, luni, intr-o cafenea din nordul orasului Bagdad. Cel putin 16 persoane au murit si alte 24 au fost ranite, anunta autoritatile locale, citate de AFP. in ultimele. continuă pe B1

Cel putin 16 morti intr-un atentat sinucigas comis in Bagdad.

Un terorist-kamikaze s-a aruncat in aer, luni, intr-o cafenea din nordul orasului Bagdad, provocand moartea a cel putin 16 persoane si ranirea altor 35, anunta autoritatile locale, citate de AFP. Explozia s-a produs in jurul orei 18. 30, ora Romaniei), a declarat seful Consiliului municipal, Faris Jaafar. In ultimele saptamani, insurgentii au multiplicat atacurile impotriva restaurantelor, in special in luna de post musulman Ramadan), in contextul in care numeroase persoane ieseau la .

16 morti si 35 de raniti, in urma unui atentat sinucigas in Bagdad

Cel putin 16 oameni si-au pierdut viata si 35 au fost grav raniti, dupa ce un terorist-kamikaze s-a aruncat in aer, luni, intr-o cafenea din nordul orasului Bagdad, relateaza AFP. Explozia a avut loc in.

Atentat sinucigas in Bagdad: 16 morti si 35 de raniti

Cel putin 16 persoane si-au pierdut viata si inca 35 au fost grav raniti, in urma unui atentat sincugias din partea unui terorist-kamikaze, care s-a aruncat in aer, intr-o cafenea din nordul orasului Bagdad, informeaza Agentia France Presse.

Constanta: Trei morti si trei raniti intr-un accident rutier petrecut pe DN2A/ Traficul este intrerupt

Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier petrecut pe DN2A intre localitatile Stupina si Harsova, dupa ce doua autoturisme au intrat in coliziune frontala, transmite Agerpres.

Actele teroriste din Egipt continua: Cel putin 25 de morti in conflictul cu armata.

Cel putin opt islamisti au fost ucisi si un depozit de arme a fost distrus sambata seara, in urma unor raiduri aeriene ale armatei egiptene in Nord-Sinai, au anuntat duminica armata egipteana si localnicii, transmite Mediafax. Sambata, la ora 21. 00, ora Romaniei), fortele armate au realizat o operatiune reusita impotriva unui grup terorist care a ucis mai multi militari si politisti, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, colonelul Ahmed Aly, adaugand ca aceasta operatiune s-a .

Aproape 60% dintre posturile didactice, repartizate profesorilor care au obtinut cel putin nota 7 la titularizare

Ministerul Educatiei Nationale informeaza ca aproape 60% dintre posturile didactice titularizabile au fost repartizate cadrelor didactice care au obtinut cel putin nota 7 la ambele probe ale concursului de.

Noi violente la Belfast: Cel putin 26 de politisti au fost raniti, cinci dintre ei necesitand spitalizare

Noi violente la Belfast, vineri seara: Cel putin 26 de politisti au fost raniti pe fondul unui mars republican care marcheaza data de 9 august 1971, inceputul arestarilor fara proces in Irlanda de Nord. For.

Taifunul Utor, CEL MAI VIOLENT de pana acum, a atins coastele Filipinelor: Cel putin 23 de disparuti

Taifunul Utor a atins luni coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, informeaza.

TAIFUN in Filipine: Cel putin 23 de disparuti.

Taifunul Utor a atins luni coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, relateaza Mediafax. Persoanele date disparute sunt toate pescari plecati pe mare in weekend, in largul coastelor de est ale insulei principale, Luzon, traversate de taifun, a anuntat AFP. Utor, insotit de ploi torentiale si rafale de vant care ating 200 de kilometri pe ora, a atins uscatul luni .

ştiri de la B1

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )