Libnet.ro
UNICEF

11:15

Taifunul Utor, CEL MAI VIOLENT de pana acum, a atins coastele Filipinelor: Cel putin 23 de disparuti

Antena3 Antena3,
Taifunul Utor, CEL MAI VIOLENT de pana acum, a atins coastele Filipinelor: Cel putin 23 de disparuti

Taifunul Utor a atins luni coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, informeaza. continuă pe Antena3

Filipinezii se pregatesc pentru CEL MAI VIOLENT TAIFUN de pana acum

Filipinezii se pregateau duminica de venirea taifunului Utor, care ar urma sa fie cea mai violenta furtuna ce va lovi arhipelagul anul acesta, relateaza AFP, conform Mediafax. Taifunul, ale carui rafale de vant.

Peste 20 de persoane, date disparute dupa ce taifunul Utor a lovit coastele Filipinelor

Taifunul Utor a atins, astazi, coastele Filipinelor, fiind considerat cel mai violent taifun care loveste coastele arhipelagului, iar 23 de persoane au fost date disparute, au anuntat autoritatile, relateaza AFP.

Pretul carnii de vita in viu, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Pretul futures al carnii de vita in viu a crescut ieri, pe piata americana, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce Tyson Foods Inc.

Cel mai puternic om de pe planeta, in vacanta. S-a retras pe o insula exclusivista

Si presedintii au dreptul la concediu. Iar Barack Obama tocmai si l-a luat. Cel mai puternic om al planetei s-a retras pentru o binemeritata vacanta de 8 zile pe o insula exclusivista din sud-estul.

Bursele europene inchid la cel mai ridicat nivel de la sfarsitul lunii mai

Bursele europene au incheiat prima sedinta de tranzactionare a acestei saptamani la cel mai ridicat nivel de la sfarsitul lunii mai, investitorii abtinandu-se, insa, de la plasamente mari, in asteptarea unor date economice din aceasta saptamana, potrivit surselor internationale de presa.

Laszlo Csatary, cel mai cautat presupus criminal nazist de razboi, a incetat din viata la 98 de ani

Laszlo Csatary, cel mai cautat presupus criminal nazist de razboi, a incetat din viata, sambata, in urma unei pneumonii, la un spital din Budapesta, potrivit avocatului sau, Gabor Horvath, relateaza AFP.

Ungurul Laszlo Csatari, cel mai cautat presupus CRIMINAL NAZIST de razboi, a decedat.

Ungurul Laszlo Csatari, cel mai cautat presupus criminal nazist de razboi, a decedat la varsta de 99 de ani intr-un spital, la Budapesta, a declarat avocatul sau, Gabor Horvath, transmite Mediafax. Decesul a avut loc sambata, in urma unei pneumonii, iar Csatari, plasat sub arest la domiciliul sau din Budapesta in asteptarea procesului, a scapat astfel justitiei, care il suspecta de crime impotriva umanitatii, si anume deportarea catre lagare naziste de exterminare a aproximativ 15. 000 de .

Turisti pe plaje, cat nisipul marii. A fost cel mai aglomerat weekend din tot sezonul. 200.000 de oameni s-au distrat pe litoral

A fost cel mai aglomerat weekend de pe litoral de la inceputul sezonului estival. Peste 200 de mii de turisti au acoperit fiecare centimetru de plaja si au ingrosat conturile patronilor de pe litoral. Acestia.

Subiectele zilei: Romanii au cel mai mic salariu minim din Uniunea Europeana; Cu 15 luni inainte de alegerile prezidentiale, Crin Antonescu face o miscare-surpriza; Legea ministrului Eugen Nicolaescu ar putea decapita intregul sistem medical

Spaga de 1 milion de euro. Judecatoarea stresata a facut avere din eliberarea infractorilor si din sporuri. Acuzata de luarea unei mite de un milion de euro, Veronica Cirstoiu s-a judecat cu Ministerul Justitiei si a castigat 117. 000 de lei, cu titlul de spor pentru suprasolicitare neuropsihica. O noua era in serviciile secrete. Relatiile americano-ruse au scazut la cel mai jos nivel de dupa perioada Razboiului Rece dupa ce Rusia i-a acordat azil temporar ex-consultantului NSA Edward Snowden.

Pretul cauciucului, in cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni

Pretul cauciucului a consemnat, in intervalul 5-9 august, cel mai important avans saptamanal din ultimele trei luni, pe fondul datelor privind productia industriala din China, care dau inca un semn de stabilizare a economiei acestei tari. China este cel mai mare utilizator mondial de cauciuc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )