Libnet.ro
UNICEF

21:00

Irina Begu si Monica Niculescu, in sferturile de finala la Washington. Cand ar putea avea loc un meci direct

România Liberă România Liberă,
Irina Begu si Monica Niculescu, in sferturile de finala la Washington. Cand ar putea avea loc un meci direct

Irina Begu, 29 WTA si favorita numarul 6 si Monica Niculescu, 39 WTA, s-au calificat in sferturile turneului WTA de la Washington. Cele doua sportive sunt la doua victorii distanta de un meci direct. continuă pe România Liberă

Irina Begu, Monica Niculescu, Florin Mergea si Elena Bogdan joaca astazi in America

Zi agitata la Washington pentru romani. Compatriotii nostri din tribune vor putea vedea la lucru mai multi tenismeni romani.

Irina Begu si Monica Niculescu joaca la noapte in turul II la Washington

S-au stabilit adversarele pe care le vor intalni Irina Begu si Monica Niculescu in turul 2 al turneului Citi Open de la Washington, precum si programul meciurilor lor.

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in turul II la Washington. Florin Mergea a castigat si el la dublu

Sezonul de hard din America, care cuprinde si US Open, a inceput cu turneul de la Washington, unde joaca si cativa romani.

Irina Begu si Monica Niculescu, in sferturile de finala la turneul WTA de la Washington

Jucatoarele romane de tenis Irina-Camelia Begu si Monica Niculescu s-au calificat miercuri in sferturile de finala ale turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Begu, cap.

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in turul doi la turneul WTA de la Washington

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat, luni, in turul doi la turneul WTA de la Washington hard), informeaza Agerpres. Irina Begu, a sasea favorita a turneului, a invins-o in doua seturi, cu scorul de.

Irina Begu, in turul doi la Washington

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de la Washington, dotat cu premii totale de 250. 000 de dolari.

Begu si Niculescu in turul doi la Washington

Jucatoarele Irina Begu siMonica Niculescu s-au calificat, luni noapte, in turul secund al turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Begu si Niculescu ajung in sferturi la Washington

Jucatoarele Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat, miercuri noapte, intre cele mai bune opt jucatoare ale turneului de la Washington.

Turneul de la Washington: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 39 WTA, a invins-o miercuri pe sportiva americana Lauren Davis, locul 85 WTA. Tenismena s-a calificat, astfel, in sferturile de finala ale turneului de la Washington ale carui.

Monica Niculescu, calificata in sferturile de finala ale turneului de la Washington, in urma unei reveniri incredibile

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu s-a calificat, miercuri noapte, in sferturile de finala al turneului WTA de la Washington, dupa o victorie incredibila in fata americancei Lauren Davis. Romanca a revenit in joc dupa ce pierduse primul set cu 1-6.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )