Libnet.ro
UNICEF

16:00

Irina Tanase, despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Trebuie sa i se faca analize mai amanuntite

B1 B1,
Irina Tanase, despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Trebuie sa i se faca analize mai amanuntite

Irina Tanase, logodnica lui Liviu Dragnea, sustine ca fostul presedinte al PSD s-ar afla intr-o situatie delicata din cauza starii de sanatate. Ce a declarat Irina Tanasedespre starea de sanatate a. continuă pe B1

Azi este ziua Irinei Tanase. Ce varsta implineste iubita lui Liviu Dragnea

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, implineste 28 de ani, atazi, 29 septembrie. Fostul lider PSD va implini, luna viitoare, 58 de ani. Astfel, diferenta de varsta dintre cei doi este de 30 de ani. Cu.

Cum arata Bombonica, fosta sotie a lui Liviu Dragnea (GALERIE FOTO)

Bombonica Prodan ex - Dragnea) a fost sotia lui Liviu Dragnea 57 de ani) timp de aproape 28 de ani. Bombonica a fost si este in continuare o prezenta discreta in spatiul public. Bombonica si Liviu Dra.

Ce a facut Alex Mataev, iubitul fiicei lui Liviu Dragnea, acum 2 zile! Fanii l-au taxat grav

Fiica lui Liviu Dragnea este o fire foarte retrasa. Desi numele tatalui sau este extrem de cunoscut in intreaga tara, ea a decis sa ramana in umbra. Tanara apare rar in spatiul public si nu este prea darnica nici pe retelele de socializare, la fel ca Alex Mataev. Cum a aparut iubitul ei si de .

Ce studii are Liviu Dragnea, fost lider PSD care se afla acum in puscarie

Liviu Dragnea se afla in spatele gratiilordin 2019, cand a fost condamnat definitiv la 3 ani si jumatate de inchisoare, in procesul privind angajarile fictive de la Directia pentru Protectia Copilului.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )