Libnet.ro
UNICEF

06:15

Irish Times: UE nu poate salva Marea Britanie de ea nsasi

Hotnews Hotnews,
 Irish Times: UE nu poate salva Marea Britanie de ea nsasi

Adoptarea sustinatorilor extremisti ai Brexitului de catre premier a fost de un cinism stupefiant. Doar cu cateva saptamani in urma, era de neclintit in privinta aranjamentelor cuprinse in acordul de retragere din UE referitor la granita dintre Irlanda de Nord si Republica Irlanda. Acum, ea promite sa incerce sa le rescrie astfel incat sa se potriveasca cu prejudecatile partidului ei, scrie Irish Times, citeaza Rador. continuă pe Hotnews

EUROPA sub CRIZA RETAILULUI: Zeci de mii de oameni isi pierd locurile de munca in Germania si Marea Britanie!

Criza retailului se adanceste in Marea Britanie si Germania, motiv pentru care zeci de mii de oameni isi pierd locurile de munca, relateaza zf. ro. Potrivit sursei citate, Bloomberg noteaza ca, in Europa,.

Santander inchide 140 de banci in Marea Britanie

Divizia din Marea Britanie a bancii spaniole Banco Santander SA inchide 140 de sucursale, potrivit anuntului facut saptamana trecuta de institutia financiara, care a motivat masura prin schimbarea modului in care clientii utilizeaza serviciile de profil.

Comisia Europeana informeaza ca acordul privind Brexitul nu este negociabil; Marea Britanie sustine ca acesta trebuie modificat

Comisia Europeana anunta ca acordul privind Brexitul nu poate fi redeschis. in paralel, Guvernul britanic a cerut modificarea acestuia, scrie The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )