Libnet.ro
UNICEF

12:16

Istoria Romaniei, atractie pentru straini: Voluntari din SUA, Noua Zeelanda si Anglia lucreaza in fiecare vara la un santier arheologic din Hunedoara

B1 B1,
Istoria Romaniei, atractie pentru straini: Voluntari din SUA, Noua Zeelanda si Anglia lucreaza in fiecare vara la un santier arheologic din Hunedoara

Voluntarii din Statele Unite, Anglia si Noua Zerelanda au venit in Romania pentru a ne ajuta sa ne redescoperim istoria. Strainii lucreaza in fiecare vara la un santier arhelolgic din Hunedoara pentru a-i ajuta. continuă pe B1

Biserica Episcopala din SUA va oficia casatorii intre persoane de acelasi sex

La circa o saptamana dupa legalizarea pe intregul teritoriu al Statelor Unite, casatoriile intre persoane de acelasi sex vor fi oficiate de Biserica Episcopala din SUA. Asa cum acest lucru este permis de.

Bursele din SUA si Canada au inchis in urcare

Bursele din SUA si Canada au inchis sedinta de tranzactionare precedenta in urcare.

British Petroleum va plati, pentru dezastrul ecologic din Golful Mexicului, despagubiri de 18,7 miliarde dolari

British Petroleum va plati despagubiri de 18,7 miliarde dolari pentru dezastrul ecologic din Golful Mexic, informeaza B1 TV. Compania petroliera britanica va achita banii Administratiei federale din Statele Unite.

Facebook are un nou logo. Sigla companiei, schimbata pentru prima data din 2005 (FOTO)

Facebook a schimbat logo-ul companiei pentru prima data din 2005, modificarea putand fi observata doar la numele complet al retelei de socializare. Sigla companiei este printre cele mai cunoscute din lume, insa.

Guvernul a aprobat introducerea unor limite pentru substantele radioactive din apa potabila

Guvernul a adoptat astazi un proiect de lege, care introduce limite specifice pentru substantele radioactive din apa potabila, cu scopul de a spori protectia populatiei cu privire la substantele nocive din apa destinata consumului uman, arata un comunicat transmis redactiei.

Clujul, punct de atractie pentru firmele francofone

Ultimele luni au adus o revigorare semnificativa a economiei clujene. Doi dintre cei mai importanti jucatori din domeniul productiei industriale au anuntat ca vor face angajari, iar alte trei companii, de data aceasta francofone, si-au anuntat intrarea pe piata clujeana.

Un om al strazii din SUA fascineaza trecatorii cu muzica sa (VIDEO)

Un om al strazii din Statele Unite isi gaseste linistea in muzica. Acesta canta la pian si interpreteaza melodii care fac pe trecatori sa uite pentru cateva momente de cotidian. Asta deoarece.

Tendinta de apreciere a euro fata de dolar, pe fondul datelor din SUA si apropierii referendumului din Grecia

Dupa volumul modest consemnat in prima sedinta a lunii, primele ore ale sedintei de marti au ilustrat aceeasi stare de dezinteres pentru derivate.

Caroline Gombe este singura romanca din Uniunea Actorilor de Teatru din SUA

Caroline Gombe e singura romanca din Uniunea Actorilor de Teatru din SUA, care a lucrat si cate 15 pe zi pentru a cunoaste succesul. Absolventa de UNATC, tanara, cu o atitudine Yes, I can do it si cu un.

A refuzat piata din SUA pentru Copacabana: Xiaomi incepe productia de smartphone-uri in Brazilia

Xiaomi, unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri la nivel global, a inceput productia de telefoane mobile in Brazilia pentru a-si extinde prezenta si pe piata din America de Sud, promitand ca va livra dispozitive la preturi extrem de.

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )