Libnet.ro
UNICEF

15:45

Istoricul Marius Diaconescu: Domnule Kelemen Hunor, Crucea celtica de pe vitraliul bisericii Sf. Margareta din Budapesta este un simbol nazist?

Adevărul Adevărul,
Istoricul Marius Diaconescu: Domnule Kelemen Hunor, Crucea celtica de pe vitraliul bisericii Sf. Margareta din Budapesta este un simbol nazist?

Se cauta nod in papura. Scandalul din jurul cimitirului militar international din Valea Uzului a ajuns la etapa simbolisticii crucilor, pentru ca cineva vrea neaparat sa aduca disputa la alt nivel. Nationalistii romani au cazut prosteste in capcana intinsa in 6 Iunie la Valea Uzului de propagandistii maghiari, care au reusit astfel sa devieze atentia de la tema ilegalitatii interventiilor maghiarilor din 1994-2014 asupra cimitirului. continuă pe Adevărul

Kelemen Hunor: Crucea de piatra de la Valea Uzului este un simbol legionar, ceea ce este inacceptabil Ce spune liderul UDMR despre prevederile referitoare la minoritati din Codul administrativ

Kelemen Hunor, presedintele UDMR, acuza Ministerul Culturii ca a aprobat un simbol legionar drept concept de arta pentru crucea de piatra ridicata in cinstea soldatilor romani care se odihnesc la.

Kelemen Hunor acuza ca o cruce din cimitirul de la Valea Uzului este simbol legionar si ii cere lui Dancila sa retraga avizul de monument istoric

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat marti ca s-a intalnit cu premierul Viorica Dancila si i-a cerut retragerea de catre ministrul Culturii a avizului dat pentru valoarea artistica a crucii de piatra instalata in cimitirul Valea Uzului. Hunor acuza ca aceasta ar fi simbol legionar.

Kelemen Hunor i-a cerut premierului Viorica Dancila revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, i-a cerut marti Vioricai Dancila, in cadrul unei intrevederi avute cu aceasta, revenirea la varianta Codului Administrativ votata in Parlament, sustinand ca legea adoptata de Guvern contine foarte multe schimbari, inclusiv legate de folosirea limbii materne in administratia locala, relateaza Agerpres.

Viorica Dancila, discutii cu Kelemen Hunor despre scandalul cimitirului de la Valea Uzului

Premierul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu liderul UDMR Kelemen Hunor, marti dimineata, la Palatul Victoria. Cei doi au vorbit despre scandalul cimitirului de la Valea Uzului si despre Codul.

Istoricul Marius Oprea, scrisoare catre Bogdan Licu: V-am instiintat in legatura cu distrugerea unor documente din arhivele fostei Securitati

Istoricul Marius Oprea a transmis o scrisoaredeschisa catre procurorul general interimar Bogdan Licu. Aceastaa fost transmisa prin intermediul paginii sale de facebook, in care reaminteste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )