Libnet.ro
UNICEF

23:30

Italia si Argentina vor juca un meci amical in onoarea Papei Francisc

B1 B1,
Italia si Argentina vor juca un meci amical in onoarea Papei Francisc

Nationalele Italiei si Argentinei vor disputa un meci amical la 14 august, pe Stadio Olimpico din Roma, in onoarea Papei Francisc. Ideea organizarii acestui meci i-a apartinut selectionerului Italiei, Cesare. continuă pe B1

Steaua - Livingston FC, scor 4-1, intr-un meci amical

Formatia Steaua a invins, duminica, scor 4-1, echipa scotiana Livingston FC, in primul meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Anglia, informeaza prosport. ro. Golurile Stelei au fost marcate de Mihai.

Dinamo - Livingston FC, scor 3-0, intr-un meci amical

Dinamo a invins, miercuri, cu scorul de 3-0, echipa scotiana Livingston FC, in primul meci din cadrul stagiului de pregatire din Anglia. Golurile au fost marcate de Marius Alexe 40, Joel Thomas 74 si Ionel.

Dinamo - Livingston FC, scor 3-0, intr-un meci amical.

Formatia Dinamo a invins, miercuri, cu scorul de 3-0 1-0), echipa scotiana Livingston FC, in primul meci din cadrul stagiului de pregatire din Anglia, conform Mediafax. Golurile au fost marcate de Marius Alexe 40, Joel Thomas 74 si Ionel Danciulescu 90. Dinamo a inceput jocul in urmatoarea formula: Naumovski - Rus, Grigore, Asanovic, Fai - Matei, Boubacar, Curtean, Rotariu - Cristea, Alexe. In repriza a doua, pentru formatia bucuresteana au evoluat: Balgradean - Nica, Hasanovici, .

Marion Bartoli si Sabine Lisicki vor juca finala feminina de la Wimbledon

Marion Bartoli si Sabine Lisicki se vor intalni intr-un ultim act inedit la Wimbledon, dupa ce au castigat semifinalele disputate joi la All England Club. Bartoli, cap de serie numarul 15, a avut nevoie de doar o.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )