Libnet.ro
UNICEF

06:30

Italia: deficit mai mare pentru refacerea cladirilor

România Liberă România Liberă,
Italia: deficit mai mare pentru refacerea cladirilor

Guvernul italian va solicita o derogare de la regulile Uniunii Europene privind deficitul bugetar, pentru a lansa un program de mai multe miliarde de euro ce are drept scop reabilitarea de cladiri cu risc seismic, relateaza duminica agentia DPA. continuă pe România Liberă

Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Piramidele, alaturi de faraoni si hieroglife, reprezinta un adevarat simbol al Egiptului Antic. in general, atunci cand esti intrebat care este cea mai mare piramida din lume, te gandesti imediat la cea a lui Keops din Gizeh. intr-adevar, aceasta este cea mai inalta piramida construita in antichitate, insa atunci cand vine vorba de volum, este [].

VIDEO+FOTO. Record Guinness Book : cel mai mare mozaic format din sombreros

Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco, a obtinut vineri un record consemnat de Guinness Book prin formarea celui mai mare mozaic de sombreros din lume, relateaza EFE, preluata de Agerpres. Orasul a reusit sa stranga laolalta 2. 684 de palarii traditionale, cu prilejul inceperii editiei anuale a Encuentro Internacional del Mariachi y la Charreria, un festival cultural de muzica, dans si costume populare charro cowboy mexican), care se desfasoara in aceasta localitate in perioada 26 august 4 septembrie la Guadalajara.

Obama va crea cea mai mare zona marina protejata din lume, in largul insulei Hawaii

Barack Obama, presedintele Stetelor Unite ale Americii, va crea cea mai mare zona marina protejata din lume pe coasta arhipelagului insulelor Hawaii, informeaza site-ul publicatiei The Guardian, preluat de Mediafax.

Tragedia din familia unei romance care a murit in cutremurul din Italia este cu atat mai mare cu cat un frate vitreg al acesteia s-a sinucis anul trecut

Unul dintre romanii care si-au pierdut viata in urma cutremurului din Italia este doljeanca Aurelia Daogaru. Trupul femeii in varsta de 36 de ani a fost descoperit alaturi de cel al sotului. Din fericire baietelul acestora a fost gasit in viata si este in afara oricarui pericol.

VIDEO Judecatorul tiganilor din Soroca, despre a doua cea mai mare comunitate de romi din Moldova: Nu poti compara romii care fura o gaina cu cei ce ne fura tara!

Scaldata de apele Nistrului si strajuita de fortareata-simbol al orasului aflat la granita cu Ucraina, Soroca este o localitate reprezentativa pentru Republica Moldova. Locurilor incarcate de istorie si atractiilor turistice li se alatura si celebrul Deal al Tiganilor, populat de una dintre cele mai mari comunitati de romi din tara.

Judecatorul tiganilor din Soroca, despre a doua cea mai mare comunitate de romi din Moldova: Nu poti compara romii care fura o gaina cu cei ce ne fura tara!

Scaldata de apele Nistrului si strajuita de fortareata-simbol al orasului aflat la granita cu Ucraina, Soroca este o localitate reprezentativa pentru Republica Moldova. Locurilor incarcate de istorie si atractiilor turistice li se alatura si celebrul Deal al Tiganilor, populat de una dintre cele mai mari comunitati de romi din tara.

Situatie inexplicabila in Vaslui. O tanara de 17 ani si-a injunghiat iubitul cu 20 de ani mai mare. MOTIVUL, barbatul o ceruse in casatorie

Situatie inexplicabila intr-o comuna din Vaslui. O tanara de 17 ani si-a injunghiat iubitul pentru ca, culmea, acesta o ceruse in casatorie. Incidentul a avut loc in noaptea de.

Balci. Cel mai mare targ din Baragan se pregateste sa-si deschida portile

Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, se pregateste sa-si deschida portile la 1 septembrie. De mai bine de 300 de ani, mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei.

Germania, Franta si Polonia, legaturi mai stranse pentru o UE mai flexibila dupa Brexit

Ministrii de externe ai Germaniei, Frantei si Poloniei s-au pronuntat duminica, la Weimar, in favoarea unei apropieri intre tarile lor, avand drept obiectiv o Uniunea Europeana mai flexibila si mai eficienta, dupa decizia Marii Britanii de a iesi din blocul comunitar, transmite AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )