Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO+FOTO. Record Guinness Book : cel mai mare mozaic format din sombreros

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. Record Guinness Book : cel mai mare mozaic format din sombreros

Guadalajara, capitala statului mexican Jalisco, a obtinut vineri un record consemnat de Guinness Book prin formarea celui mai mare mozaic de sombreros din lume, relateaza EFE, preluata de Agerpres. Orasul a reusit sa stranga laolalta 2. 684 de palarii traditionale, cu prilejul inceperii editiei anuale a Encuentro Internacional del Mariachi y la Charreria, un festival cultural de muzica, dans si costume populare charro cowboy mexican), care se desfasoara in aceasta localitate in perioada 26 august 4 septembrie la Guadalajara. continuă pe România Liberă

A gasit cel mai mare tezaur monetar din Romania, dar se judeca acum cu statul pentru dreptul sau. Cati bani are de primit barbatul

Tanarul care a facut descoperirea a predat imediat comoara autoritatilor, dar nici dupa 3 ani nu si-a primit recompensa prevazuta de lege, scrie wowbiz. ro. IULIAN ENACHE: Am descoperti un tezaur.

Cel mai mare festival de blues din Romania va fi organizat in septembrie, la Focsani

Evenimentul, care se va desfasura intre 9 si 11 septembrie, este organizat de Asociatia Culturala Estica si este finantat din fonduri private.

incepe Oktoberfest, cel mai mare festival de bere din tara. Organizatorii au pregatit peste 5.000 de premii

Evenimentul debuteaza joi, 25 de august, la ora 15. 00, cu o parada ca la Munchen. Distractia va dura pana in 4 septembrie si din program nu vor lipsi delicatesele traditionale, muzica buna, concursurile trasnite, dar si o incercare de record mondial. Festivalul este unul profitabil pentru Brasov. Anul trecut a adus venituri de 10 milioane de euro si toate hotelurile au fost ocupate de turisti romani si straini.

Balci. Cel mai mare targ din Baragan se pregateste sa-si deschida portile

Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, se pregateste sa-si deschida portile la 1 septembrie. De mai bine de 300 de ani, mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei.

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, a cazut in Marea Britanie dupa ce a atins un stalp de telegraf (FOTO)

Airlander10, cea mai mare aeronava hibrid din lume, de peste 90 de metri lungime, a cazut in Marea Britanie. Aeronava a fost avariata in timpul celui de-al doilea zbor de testare dupa ce a atins un.

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea VIDEO

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test, fara a se inregistra raniti, a declarat producatorul.

VIDEO Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test.

Obama va crea cea mai mare zona marina protejata din lume, in largul insulei Hawaii

Barack Obama, presedintele Stetelor Unite ale Americii, va crea cea mai mare zona marina protejata din lume pe coasta arhipelagului insulelor Hawaii, informeaza site-ul publicatiei The Guardian, preluat de Mediafax.

Cea mai mare piramida din lume nu este in Egipt

Piramidele, alaturi de faraoni si hieroglife, reprezinta un adevarat simbol al Egiptului Antic. in general, atunci cand esti intrebat care este cea mai mare piramida din lume, te gandesti imediat la cea a lui Keops din Gizeh. intr-adevar, aceasta este cea mai inalta piramida construita in antichitate, insa atunci cand vine vorba de volum, este [].

Actiunile Carpatica, cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,17%, raportat la euro, in perioada 16-23 august, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui extins BET-XT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )