Libnet.ro
UNICEF

01:05

Italia: Protestatara inculpata pentru agresiune sexuala dupa ce a sarutat casca unui jandarm

B1 B1,
Italia: Protestatara inculpata pentru agresiune sexuala dupa ce a sarutat casca unui jandarm

O protestatara a fost inclupata pentru agresiune sexuala, in Italia, dupa ce, in cursul unui miting, a sarutat casca unui agent al fortelor de ordine si a facut gesturi obscene. Stundenta de 20 de ani a fost. continuă pe B1

Italia: tanara care a sarutat casca unui jandarm, acuzata de agresiune sexuala

O protestatara din Italia a fost acuzata de agresiune sexuala, dupa ce a sarutat casca de protectie a unui jandarm insarcinat cu siguranta protectiei in mijlocul protestelor, in cursul unui miting,si a facut gesturi obscene. Aceasta a fost acuzata ca a abuzat de gesturi de provocare , numindu-i pe politisti porci imputiti, informeaza cotidianul local La Repubblica.

Tanara care a sarutat casca unui politist la un miting, acuzata de agresiune sexuala

O protestatara a fost inclupata pentru agresiune sexuala, in Italia, dupa ce, in cursul unui miting, a sarutat casca unui agent al fortelor de ordine si a facut gesturi obscene, afirmand ca a fost o actiune.

Nordul Egiptului, acoperit de un strat de zapada, pentru prima data dupa mai multi ani

Nordul Egiptului a fost acoperit, vineri, de un strat de zapada, pentru prima data dupa mai multi ani, relateaza AFP. Este pentru prima data dupa foarte multi ani cand se vede zapada in zona Cairo, a.

Ninsori in nordul Egiptului, pentru prima data dupa mai multi ani

Mai multe regiuni din Egipt au fost acoperite de un strat de zapada astazi, pentru prima data dupa mai multi ani, potrivit unui oficial al centrului meteorologic egiptean.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )