Libnet.ro
UNICEF

01:05

ITALIA: Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier

România Liberă România Liberă,
ITALIA: Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier

Trei tineri romani au murit intr-un accident care a avut loc in apropierea orasului Brindisi, din sudul Italiei, . continuă pe România Liberă

Italia: Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier

Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc in apropierea orasului Brindisi, in regiunea Puglia sudul Italiei), scrie publicatia La Gazzetta del Mezzogiorno, potrivit Mediafax. Un roman.

Tragedie romaneasca in Italia. Trei romani au murit intr-un accident rutier

Trei tineri romani au murit intr-un accident rutier care a avut loc in apropierea orasului Brindisi, in regiunea Puglia, scrie publicatia La Gazzetta del Mezzogiorno. Potrivit publicatiei citate, accidentul a.

Un autocar cu romani, implicat intr-un accident in Bulgaria. Un pasager a murit, iar alti 14 au fost raniti

Un roman a murit si alti 13 au fost raniti dupa ce un autocar cu turisti, care se deplasa de la Antalya la Bucuresti, a fost implicat intr-un accident, in Bulgaria, anunta Realitatea TV. Soferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat intr-o prapastie.

Un autocar cu romani, implicat intr-un accident in Bulgaria. O tanara de 27 de ani a murit, iar alti 14 pasageri au fost raniti

Un roman a murit si alti 14 au fost raniti dupa ce un autocar cu turisti, care se deplasa de la Antalya la Bucuresti, a fost implicat intr-un accident, in Bulgaria, anunta Realitatea TV. Soferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a rasturnat intr-o prapastie, de la o inaltime de zece metri. Doua elicoptere SMURD vor decola spre Bulgaria.

Iasi: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un accident produs de un sofer aflat in stare de ebrietate

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, sambata seara, intr-un accident produspe raza judetului Iasi de un sofer aflat in stare de ebrietate, relateaza Adevarul. Accidentul a avut loc pe drumul.

Brasov: O persoana a murit si alta a fost grav ranita intr-un accident produs pe DN 1, langa Predeal

O femeie de 53 de ani a murit, iar sotul ei este in stare grava, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un TIR, duminica, in jurul orei 14. 00, pe DN1, intre localitatile Timisul de Sus si Predeal,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )