Libnet.ro
UNICEF

05:00

Iasi: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un accident produs de un sofer aflat in stare de ebrietate

B1 B1,
Iasi: Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite intr-un accident produs de un sofer aflat in stare de ebrietate

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, sambata seara, intr-un accident produspe raza judetului Iasi de un sofer aflat in stare de ebrietate, relateaza Adevarul. Accidentul a avut loc pe drumul. continuă pe B1

Explozie intr-un bloc din Constanta. O persoana a suferit arsuri pe maini, iar alte trei au fost intoxicate cu fum

O persoana a suferit arsuri pe maini si alte trei au fost intoxicate cu fum in urma exploziei unei butelii. Deflagratia a avut loc joi in jurul pranzului intr-un bloc din Constanta.

VIDEO Explozie intr-un bloc din Constanta. O persoana a suferit arsuri pe maini, iar alte trei au fost intoxicate cu fum

O persoana a suferit arsuri pe maini si alte trei au fost intoxicate cu fum in urma exploziei unei butelii. Deflagratia a avut loc joi in jurul pranzului intr-un bloc din Constanta.

VIDEO UPDATE Explozie intr-un bloc din Constanta. Proprietarul este suspectat ca a provocat deflagratia

O persoana a suferit arsuri pe maini si alte trei au fost intoxicate cu fum in urma exploziei unei butelii. Deflagratia a avut loc joi in jurul pranzului intr-un bloc din Constanta. Proprietarul este suspectat de vecini ca a provocat explozia.

Cele doua persoane date disparute la Eselnita au fost descoperite astazi inecate

Este vorba de Elena Marisescu, de 69 de ani si Milan Raduta, de 54 de ani. Rudele acestora au anuntat autoritatile de disparitia lor in timpul inundatiilor devastatoare din aceasta saptamana de la Eselnita.

Constanta: Patru persoane au fost ranite in urma unei explozii produse intr-un apartament

O persoana a fost ranita, suferind arsuri, iar alte trei s-au intoxicat cu fum, in urma unei deflagratii produse, joi, intr-un apartament din municipiul Constanta, din cauza gazelor acumulate de la o butelie,.

Accident grav la Bacau: Un tren a lovit un TIR. Un vagon a deraiat. Soferul autotrenului a murit, mai multe persoane au fost ranite

Un barbat a murit si mai multe persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in apropiere de Bacau, dupa ce un TIR a fost lovit de un tren. Primul vagon al garniturii a deraiat Stire in curs de actualizare .

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident produs pe DN 17, langa Bistrita

Cinci persoane au fost ranite, duminica, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal pe DN 17, in apropiere de Bistrita, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de.

Patru persoane au fost ranite in Capitala, in urma unui accident in care a fost implicat un autobuz

Un accident in care a fost implicat un autobuz a avut loc in centrul Capitalei. Patru persoane au fost ranite si au fost transportate la spital. Potrivit primelor informatii, accidentul a fost provocat de soferul.

Patru persoane au fost ranite usor, dupa ce un autobuz RATB si o masina s-au ciocnit pe Calea Dorobantilor

Patru persoane au fost ranite usor, dupa ce un autobuz RATB al liniei 301, care circula pe Calea Dorobantilor, pe sensul de mers spre Soseaua Stefan cel Mare, s-a ciocnit cu o masina care a iesit de pe o strada laterala fara sa se asigure.

Incendiu de proportii in zona Pantelimon din Capitala. Doua persoane s-au intoxicat cu fum

Incendiu de proportii in zona Pantelimon din Capitala. Doua depozite de hartie au fost cuprinse de flacari iar in scurt timp, incendiul s-a extins la o cladire din apropiere. A fost nevoie de interventia mai.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )