Libnet.ro
UNICEF

13:00

Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu Covid-19. Fostul premier ucrainean ar fi in stare grava

B1 B1,
Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu Covid-19. Fostul premier ucrainean ar fi in stare grava

Iulia Timosenko, fostul prim-ministru ucrainean, afost testata pozitiv cu noul coronavirus dee tip SARS-CoV-2 siar fi in stare grava,a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit. continuă pe B1

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si se afla in stare grava, cu febra, a declarat duminica purtatoarea de cuvant a partidului sau .

Iulia Timosenko, fost premier ucrainean, are Covid-19. Este in stare grava!

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau.

Femeia luata cu salvarea de pe plaja din Eforie Nord a fost testata pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

In urma cu doa zile, o femeie a primit ajutorul medicilor pe plaja din Eforie Nord. Autoritatile au fost alertate dupa ce tanara a inceput sa se simta rau. Ea nu mai avea gust si nici miros si ar fi.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, infectata cu noul coronavirus, este in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko, 59 de ani, a fost testata pozitiv la noul coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, citata de Reuters.

Testata pozitiv cu noul coronavirus, Iulia Timosenko ar fi in stare grava

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu coronavirus si este in stare grava, a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit Reuters.

Focar de COVID-19 si pe Santierul Naval Tulcea. 16 muncitori de origine vietnameza au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus si internati (VIDEO)

Un focar de COVID-19 fost depistat si pe Santierul Naval Tulcea, acolo unde 16 lucratori de origine vietnameza au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Acestia sunt internati in Sectia de Bo.

Ministrul bulgar al Tineretului si Sportului a fost testat pozitiv cu coronavirus

Ministrul bulgar al Tineretului si Sportului, Krassen Kralev, a fost testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat, duminica, ministerul pe care il conduce, potrivit AFP.

Peste 180 de cazuri active de coronavirus in Alba. inca 20 de persoane au fost testate pozitiv

In Alba, au fost confirmate inca 20 de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor transmise vineri, 21 august, de catre Directia de Sanatate Publica.

CORONAVIRUS |Braila: Un medic a murit dupa ce a fost testat pozitiv

Aurelia Galiti, medic de familie din Braila, in varsta de 62 de ani, a murit, in noaptea de joi spre vineri, la Institutul de Penumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, dupa ce a fost infectata cu noul.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )