Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul bulgar al Tineretului si Sportului a fost testat pozitiv cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Ministrul bulgar al Tineretului si Sportului a fost testat pozitiv cu coronavirus

Ministrul bulgar al Tineretului si Sportului, Krassen Kralev, a fost testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat, duminica, ministerul pe care il conduce, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Braila: Un medic a murit dupa ce a fost testat pozitiv

Aurelia Galiti, medic de familie din Braila, in varsta de 62 de ani, a murit, in noaptea de joi spre vineri, la Institutul de Penumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, dupa ce a fost infectata cu noul.

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus

Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu noul coronavirus si se afla in stare grava, cu febra, a declarat duminica purtatoarea de cuvant a partidului sau .

Focar de COVID-19 si pe Santierul Naval Tulcea. 16 muncitori de origine vietnameza au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus si internati (VIDEO)

Un focar de COVID-19 fost depistat si pe Santierul Naval Tulcea, acolo unde 16 lucratori de origine vietnameza au fost testati pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Acestia sunt internati in Sectia de Bo.

Olympique Marseille: Dimitri Payet, testat pozitiv pentru coronavirus

Olympique Marseille a inregistrat inca un caz de infectare cu coronavirus, iar acesta ar fi Dimitri Payet, sustine RMC Sports, potrivit Le Figaro.

Creste numarul cazurilor de COVID din Ministerul Sanatatii. inca un angajat, testat pozitiv

Inca un caz de coronavirus a fost confirmat in Ministerul Sanatatii, astfel ca numarul angajatilor cu COVID din aceasta institutie ajunge la cinci.

Peste 180 de cazuri active de coronavirus in Alba. inca 20 de persoane au fost testate pozitiv

In Alba, au fost confirmate inca 20 de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor transmise vineri, 21 august, de catre Directia de Sanatate Publica.

Iulia Timosenko a fost testata pozitiv cu Covid-19. Fostul premier ucrainean ar fi in stare grava

Iulia Timosenko, fostul prim-ministru ucrainean, afost testata pozitiv cu noul coronavirus dee tip SARS-CoV-2 siar fi in stare grava,a anuntat purtatoarea de cuvant a partidului sau, potrivit.

Femeia luata cu salvarea de pe plaja din Eforie Nord a fost testata pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

In urma cu doa zile, o femeie a primit ajutorul medicilor pe plaja din Eforie Nord. Autoritatile au fost alertate dupa ce tanara a inceput sa se simta rau. Ea nu mai avea gust si nici miros si ar fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )