Libnet.ro
UNICEF

00:07

CORONAVIRUS |Braila: Un medic a murit dupa ce a fost testat pozitiv

B1 B1,
CORONAVIRUS |Braila: Un medic a murit dupa ce a fost testat pozitiv

Aurelia Galiti, medic de familie din Braila, in varsta de 62 de ani, a murit, in noaptea de joi spre vineri, la Institutul de Penumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, dupa ce a fost infectata cu noul. continuă pe B1

Focar de coronavirus la ISU Alba. Opt pompieri au fost testati pozitiv

Opt angajati ai ISU Alba si doi ai dispeceratului integrat al Serviciului Judetean de Ambulanta au fost depistati cu coronavirus. Potrivit sefului ISU, colonelul Adrian Buia, acestia sunt asimptomatici sau au forme usoare ale bolii.

Peste 180 de cazuri active de coronavirus in Alba. inca 20 de persoane au fost testate pozitiv

In Alba, au fost confirmate inca 20 de noi cazuri de COVID-19, potrivit datelor transmise vineri, 21 august, de catre Directia de Sanatate Publica.

Smiley, prima reactie dupa ce a fost testat antidrog. Ce a anuntat iubitul Ginei Pistol

Artistul Smiley a fost amendat azi, pe Autostrada Bucuresti-Constanta, dupa ce a fost prins ca circula cu 153 de kilometri la ora. De asemenea, artistul a fost testat si pentru consumul de droguri, marturisind ca este pentru prima data cand a fost supus unei astfel de proceduri, de aici venind si stangacia sa de a .

MAE: 16 cetateni romani, angajati la o ferma din Spania, au fost testati pozitiv cu COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca 16 cetateni romani care lucreaza la o ferma din Spania au fost testati pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in acest moment, romanii, care sunt asimptomatici sa.

Olympique Marseille: Dimitri Payet, testat pozitiv pentru coronavirus

Olympique Marseille a inregistrat inca un caz de infectare cu coronavirus, iar acesta ar fi Dimitri Payet, sustine RMC Sports, potrivit Le Figaro.

Creste numarul cazurilor de COVID din Ministerul Sanatatii. inca un angajat, testat pozitiv

Inca un caz de coronavirus a fost confirmat in Ministerul Sanatatii, astfel ca numarul angajatilor cu COVID din aceasta institutie ajunge la cinci.

Femeia luata cu salvarea de pe plaja din Eforie Nord a fost testata pozitiv pentru COVID-19 (VIDEO)

In urma cu doa zile, o femeie a primit ajutorul medicilor pe plaja din Eforie Nord. Autoritatile au fost alertate dupa ce tanara a inceput sa se simta rau. Ea nu mai avea gust si nici miros si ar fi.

Scrisoare catre Spitalul Ploiesti, dupa ce un bolnav a murit: A fost la izolator, suspect COVID, a fost plimbat pe la spitale si nu a primit tratament de urgenta!

Un barbat de 70 de ani, din Ploiesti, suspect de COVID, a murit dupa ce medicii nu i-ar fi acordat asistenta medicala in regim de urgenta, acuza ginerele omului.

Accident mortal in Suceava: un tanar a murit dupa ce a fost prins sub masina

Un mort si trei raniti grav este bilantul negru al unui accident rutier produs luni noapte in judetu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )