Libnet.ro
UNICEF

20:45

Iuliana Luciu sa despartit de iubit dupa sase ani de relatie

ADPM ADPM,
Iuliana Luciu sa despartit de iubit dupa sase ani de relatie

Se pare ca noul ei job, de asistenta a emisiunii Acces Direct, nu i-a dus doar implinire in cariera, ci si ghinion in dragoste. Iuliana Luciu s-a despartit de Razvan, cel cu care avea o relatie de sase ani. Continue reading . continuă pe ADPM

Russell Crowe, din nou burlac! Gladiatorul divorteaza dupa noua ani de mariaj!

Russell Crowe si sotia lui, Danielle Spencer, divorteaza dupa 9 ani de mariaj. Nu se cunosc cauzele care au dus la divort, insa despartirea este amiabila si cei doi vor imparti custodia baietilor lor: Charles 8 ani) si Tennyson 6 ani). Continue reading .

Actorul Russell Crowe divorteaza de Danielle Spencer dupa 9 ani de casnicie

Unul din cele mai solide cupluri din lumea artistica din Australia si-au anuntat despartirea. Actorul Russell Crowe de Danielle Spencer, dupa 9 ani de casnicie, noteaza tabloidul The Sun. Cei doi s-au cunoscut.

Dupa 14 ani de munca a iesit la pensie cu 13.289 de euro/ luna. Cu cat sunt platiti functionarii de la Bruxelles din banii nostri

Cei mai multi romani se gandesc cu groaza la perioada in care vor iesi la pensie. Dupa zeci de ani de munca si taxe platite la stat, pensia le va ajunge cu greu sa supravietuiasca. insa nu acelasi lucru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )