Libnet.ro
UNICEF

21:30

De la 1 iulie, cresc salariile pentru mai multi angajati din sanatate

Antena3 Antena3,
De la 1 iulie, cresc salariile pentru mai multi angajati din sanatate

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care prevede majorarea salariilor pentru unii angajati din sistemul sanitar. continuă pe Antena3

Focar de COVID la posta din Deva: doi morti si mai multi angajati infectati cu coronavirus

Un nou focar de infectie cu Sars-CoV 2 a aparut la Deva. Mai multi angajati ai Oficiului Postal de la Gara Deva au fost confirmati pozitiv cu coronavirus, iar doi dintre acestia si-au pierdut deja viata, ultima victima fiind sefa oficiului postal.

Aproximativ 50 de angajati din Sri Lanka ai unei firme de confectii din Focsani, confirmati cu coronavirus

Aproximativ 50 de angajati din Sri Lanka de la o firma de confectii din Focsani au fost depistati pozitiv la noul coronavirus, o parte dintre ei fiind internati in spital sau carantinati intr-un centru special amenajat, a transmis luni Directia de Sanatate Publica DSP) Vrancea.

Peste 44 de mii de angajati din sistemul sanitar care au ingrijit pacienti cu coronavirus vor primi stimulentul de risc de 2.500 de lei brut aferent lunii aprilie

074 de angajati din sistemul sanitar care au ingrijit pacienti cu coronavirus vor primi stimulentul de risc aferent lunii aprilie, in valoare de 2. 500 de lei brut, anunta Ministerul Sanatatii.

Mai multi muncitori romani din Madrid, agresati de spanioli: Plecati la voi in tara!

Mai multi muncitori romani care lucreaza la renovarea unui apartament, in Madrid au fost agresati.

Efectele fake news si ale teoriilor conspiratiei: Turnurile de telefonie 5G au inceput sa fie incendiate in mai multe tari din Europa

Vandalii si conspirationistii au o noua tinta: turnurile de telefonie 5G. Sub titlul, in Europa, vrajitoarele au inceput sa fie din nou arse pe rug, publicatia Politico atentioneaza ca in mai multe tari din Europa turnurile 5G au fost incendiate, asa cum in Evul Mediu multe femei au fost arse pe rug pe motiv ca ar fi vrajitoare. Zeci de turnuri 5G au fost incendiate in Olanda, Italia, Irlanda, Belgia, Cipru si Marea Britanie. Vandalii isi motiveaza actiunile pe teorii absurde, precum faptul ca statiile 5G ar raspandi coronavirusul, ori ca radiatiile emise ar slabi sistemul imunitar. Sustin char ca boala COVID-19 nu ar exista, ci ar fi doar un mit pentru a ascunde efectele 5G.

Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Nu e o surpriza ca, in mai putin de doua luni, sistemul bancar s-a confruntat cu cateva probleme mari. Mai nou, bancile din Romania se pregatesc de-o decizie radicala care influenteaza.

Informare meteo de ultima ora: Ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara, valabila pentru mai multe zile.

ANPC: Amenzi de circa 44 de mii de lei in mai multe piete din judetul Hunedoara

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat la sfarsitul saptamanii trecute amenzi contraventionale in valoare de 44. 000 de lei operatorilor economici din mai multe piete din judetul Hunedoara, potrivit unui comunicat remis luni de ANPC.

Turcia: Cantecul Bella Ciao, imnul international al rezistentei, a rasunat in mai multe moschei din Izmir, in urma unui atac informatic

Cantecul partizan Bella Ciao a rasunat in mai multe moschei din Turcia difuzat de sistemul de megafoane care anunta chemarea la rugaciune. Incidentul care a revoltat Ankara s-a produs ca urmare a aunui atac.

CORONAVIRUS |Ministerul Sanatatii: Peste 44.000 de angajati din sistemul sanitar, care au ingrijit pacienti COVID-19, vor primi stimulentul de risc aferent lunii aprilie

Ministerul Sanatatii a anuntat, luni, ca peste 40. 000 de angajati ai sistemului sanitar aflati in prima linie de lupta cu epidemia de coronavirus vor primi stimulentul de 2. 500 de lei brut la salariu, aferent.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )