Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ivanka Trump a fost atacata de un barbat intr-un avion: Fortele de ordine au intervenit de urgenta si l-au evacuat pe atacator (FOTO)

B1 B1,
Ivanka Trump a fost atacata de un barbat intr-un avion: Fortele de ordine au intervenit de urgenta si l-au evacuat pe atacator (FOTO)

Ivanka Trump, fiica preledintelui ales a Statelor Unite, a fost implicata intr-un incident in timp ce se afla la bordul unui avion care urma sa decoleze de pe Aeroportul J. Kennedy din New York. Un. continuă pe B1

Ivanka Trump, agresata verbal de un pasager la bordul unui avion de linie JetBlue

Fiica presedintelui ales al Statelor Unite Ivanka Trump a fost hartuita de un pasager la bordul unui avion de linie JetBlue, scrie TMZ. Un barbat a agresat-o verbal atat pe ea cat si pe cei copii ai ei.

Jucatoarea de tenis Petra Kvitova a fost atacata cu cutitul in casa ei din Cehia. Agresorul nu a fost prins

Jucatoarea de tenis Petra Kvitova, castigatoare a turneului de la Wimbledon, a fost ranita, marti, dupa ce a fost atacata cu un cutit in casa ei din Cehia.

Petra Kvitova (11 WTA), ranita dupa ce a fost atacata cu un cutit in propria locuinta

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova 11 WTA), dubla castigatoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacata, marti dimineata, in propria locuinta de un hot, a anuntat purtatorul sau de cuvant, citat de AFP.

Kvitova a fost atacata cu un cutit si ranita de un hot, chiar in propria locuinta

Jucatoarea ceha de tenis Petra Kvitova, dubla castigatoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacata, marti dimineata, in propria locuinta de un hot, care a ranit-o la mana cu un cutit, ea fiind sub tratament medical acasa, informeaza skysports. com.

Managerul unei echipe de baschet a fost gasit decedat intr-un hotel din Bucuresti

Managerul tehnic al unei echipe sportive a fost gasit decedat, in incinta cladirii Rin Grand Hotel din Bucuresti, a anuntat Politia Romana.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )