Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jack Nicholson a cumparat cel mare complex turistic din Olimp?

ADPM ADPM,
Jack Nicholson a cumparat cel mare complex turistic din Olimp?

Jack Nicholson s-ar afla printre finantatorii ce au cumparat recent cel mai mare complex turistic din sudul litoralului romanesc, Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Olimp. Tranzactia s-ar ridica la cateva zeci de milioane de dolari. continuă pe ADPM

Actorul Jack Nicholson ar putea investi pe litoralul romanesc

Litoralul romanesc a atras atentia superstarului american Jack Nicholson. Actorul ar putea cumpara cel mai mare complex hotelier din Statiunea Olimp. Hotelul in care s-au filmat productii.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei Aripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

Faze tari: Cum arata un azil pentru prostituatele pensionate; Politista in bikini! A pus la pamant un hot in cateva secunde!; Un indian, ales cel mai atragator barbat din lume!

A slabit 82 de kilograme si vrea sa devina fotomodel. Natalie King, o femeie de. Un pescar din Australia a vazut in ocean un balon urias devorat de rechini. Ce era de fapt. Un pescar a fost.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )