Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jagodina - CFR 0-1: calificare chinuita dupa doua meciuri insipide. De cine vor da clujenii in turul III preliminar

Adevărul Adevărul,
Jagodina - CFR 0-1: calificare chinuita dupa doua meciuri insipide. De cine vor da clujenii in turul III preliminar

Elevii lui Vasile Miriuta au trecut de echipa care s-a clasat pe locul 3, in ultima editie a campionatului din Serbia. Totusi, CFR e doar o umbra a echipei, care alta data facea ravagii in grupele Ligii Campionilor. continuă pe Adevărul

Datoria guvernamentala a zonei euro a crescut la 93,9% din PIB in primul trimestru, dupa doua trimestre de scadere

Datoria guvernamentala a statelor din zona euro a crescut la 93,9% din valoarea Produsului Intern Brut in primul trimestru al acestui an, dupa doua trimestre consecutive de scadere, potrivit datelor publicate de Oficiul european de statistica Eurostat).

Avancronica FK Jagodina-CFR Cluj (LIVE, 21:30)

CFR Cluj trebuie sa marcheze, joi seara, in deplasarea din Serbia pentru a emite pretentii la calificarea in turul 3 preliminar al Europa League dupa 0-0 in mansa tur din Romania.

MINUT cu MINUT EUROPA LEAGUE Flamurtari-Petrolul 1-3 si FK Jagodina-CFR Cluj 0-1

Atiurmaritin direct, LIVE TEXT, meciurile retur dintreFlamurtari siPetrolul 1-3si FK Jagodina siCFR Cluj 0-1. Rezultatele inregistrate in tur: Petrolul-Flamurtari 2-0 si, respectiv, CFR Cluj-FK Jagodina 0-0.

LIVE EUROPA LEAGUE FK Jagodina-CFR Cluj 0-0

Urmariti in direct, LIVE TEXT, meciurile retur dintreFlamurtari siPetrolul 1-3si FK Jagodina siCFR Cluj 21:30). Rezultatele inregistrate in tur: Petrolul-Flamurtari 2-0 si, respectiv, CFR Cluj-FK Jagodina 0-0.

LIVE EUROPA LEAGUE Flamurtari-Petrolul (20:00) si FK Jagodina-CFR Cluj (21:30)

Urmariti in direct, LIVE TEXT, meciurile retur dintreFlamurtari siPetrolul 20:00) si FK Jagodina siCFR Cluj 21:30). Rezultatele inregistrate in tur: Petrolul-Flamurtari 2-0 si, respectiv, CFR Cluj-FK Jagodina 0-0.

Statele Unite: Un condamnat la moarte a fost declarat decedat dupa doua ore de chin

Un condamnat la moarte a decedat, miercuri, dupa aproape doua ore in care s-a chinuit sa ramana in viata, relateaza AFP. Joseph Wood, 55 de ani, condamnat pentru uciderea fostei sale prietene si a tatalui.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )