Libnet.ro
UNICEF

12:00

James Mattis se va intalni marti cu Emmanuel Macron

Adevărul Adevărul,
James Mattis se va intalni marti cu Emmanuel Macron

Secretarul american al Apararii James Mattis este asteptat marti la Paris pentru a discuta despre terorism si prezenta Frantei in Siria cu omoloaga sa franceza Florence Parly si presedintele Emmanuel Macron. continuă pe Adevărul

Secretarul american al Apararii se va intalni marti cu Emmanuel Macron

Secretarul american al Apararii James Mattis este asteptat marti la Paris pentru a discuta despre terorism si prezenta Frantei in Siria cu omoloaga sa franceza Florence Parly si presedintele Emmanuel Macron.

Jim Mattis, ntrevedere cu presedintele Macron

Secretarul american al Apararii, Jim Mattis, se va deplasa la Paris in aceasta saptamana pentru a discuta despre lupta impotriva terorismului cu presedintele francez, Emmanuel Macron, si ministrul apararii, Florence Parly, si in special despre prezenta militara franceza in Siria, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Fifor anunta ca secretarul american al Apararii, James Mattis, va face o vizita oficiala in Romania la inceputul anului viitor

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat, luni seara, ca secretarul american al Apararii, James Mattis, va face o vizita oficiala in Romania in ianuarie sau februarie anul viitor.

Sondaj: Popularitatea lui Emmanuel Macron continua sa scada

Popularitatea presedintelui Emmanuel Macron a scazut din nou in Franta in septembrie, seful statului coborand la numai 32% opinii favorabile, un nou minim dupa alegerea sa, la acelasi nivel cu predecesorul sau in septembrie 2013, potrivit unui sondaj, scrie AFP, citat de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3189 seconds )