Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un Jandarm din Galati a ajuns la Urgente dupa ce a fost injunghiat in misiune

Adevărul Adevărul,
Un Jandarm din Galati a ajuns la Urgente dupa ce a fost injunghiat in misiune

O misiune de aplanare a unui scandal casnic a trimis la Urgente un jandarm galatean. Omul legii a fost injunghiat in zona barbiei si in omoplat de un tanar in varsta de 30 de ani care isi agresase si gonise mama de acasa. continuă pe Adevărul

Zeci de tineri din Galati au ajuns in spital dupa ce au fumat etnobotanice care contin otrava de sobolani si acetona

De la inceputul acestui an, 44 de tineri din Galati au ajuns la Urgente sub influenta substantelor etnobotanice. Fenomenul este unul ingrijorator, dat fiind faptul ca spice-urile consumate de adolescenti contin un amestec de substante toxice: acetona, ingrasaminte pentru flori si otrava pentru sobolani.

Galati: Un jandarm a fost injunghiat de sase ori cu un cutit, in timp ce se afla in misiune

Un jandarm de 40 ani a fost injunghiat cu un cutit, in timp ce se afla in misiune. Barbatul intervenea pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre o femeie si fiul sau a fost injunghiat de catre acesta cu.

Un galatean a ajuns la Urgente dupa ce sotia a aruncat pe el apa clocotita

Dragoste cu nabadai in comuna galateana Adam. Furioasa din cale-afara pe sotul ei, o femeie si-a pedepsit perechea aruncandu-i apa fierbinte pe abdomen. Barbatul este acum internat la Spitalul de Urgenta Sfantul Apostol Andrei, unde primeste ingriji medicale pentru arsurile de pe corp.

VIDEO Un nou tip de drog face ravagii in randul elevilor din Galati. Medicii avertizeaza ca efectele secundare pot sa fie fatale

Medicii din Galati sunt in alerta de cateva zile, de cand la camerele de garda au inceput sa fie adusi tineri, in special elevi de liceu, in stare grava care au consumat substante necunoscute.

Incendiu puternic la o scoala din Galati

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dimineata, la o scoala generala din municipiul Galati. Elevii si profesorii au fost evacuati, fara a exista persoane ranite. Mai multe echipaje de pompieri intervenind.

Incendiu puternic la o scoala din Galati: Elevii si profesorii sunt evacuati

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dimineata, la o scoala generala din municipiul Galati. O parte din elevii si profesorii scolii au fost evacuati, transmite Mediafax. Focul a izbucnit la biroul de.

UPDATE Incendiu la o scoala din Galati

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dimineata, la o scoala generala din municipiul Galati, iar o parte dintre elevi si profesori au fost evacuati, conform Mediafax.

UPDATE: Incendiu la o scoala din Galati

Un incendiu puternic a izbucnit, marti dimineata, la o scoala generala din municipiul Galati, iar o parte dintre elevi si profesori au fost evacuati, conform Mediafax.

Vila 11 din Snagov, care i-a fost propusa lui Traian Basescu, scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat RA-APPS), care i-a fost propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta, alaturi de alte sase imobile, a fost scoasa la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )