Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un jandarm din Vaslui a fost condamnat dupa ce ar fi adus in tara cocaina de 50.000 de euro din Costa Rica

România Liberă România Liberă,
Un jandarm din Vaslui a fost condamnat dupa ce ar fi adus in tara cocaina de 50.000 de euro din Costa Rica

Un jandarm din Vaslui a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, de Tribunalul Iasi, pentru complicitate la introducerea in tara de droguri de mare risc, dupa ce, alaturi de un prieten, ar fi introdus in tara 500 de grame de cocaina din Costa Rica, in valoare de 50. 000 de euro . continuă pe România Liberă

Jandarm vasluian, condamnat dupa ce ar fi adus in tara cocaina de 50.000 de euro din Costa Rica

Un jandarm din Vaslui a fost condamnat, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare, de Tribunalul Ia?i, pentru complicitate la introducerea in tara de droguri de mare risc, dupa ce, alaturi de un prieten, ar fi.

Dan Sova redevine purtator de cuvant al PSD, functie din care a fost demis dupa ce a negat Holocaustul evreilor din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca, dupa plecarea de la conducerea Ministerului Transporturilor, Dan Sova va fi purtatorul de cuvant al PSD, functie pe care, de altfel a detinut-o timp de 10 zile in 2012, si din care a fost demis in urma unor afirmatii controversate privind Holocaustul evreilor din Romania.

Judecatorul Ion Busuioc, care a lovit mortal un batran acum doi ani, a fost condamnat

Magistratul care a accidentat mortal un pieton in raionul Criuleni a fost condamnat, procurorii insa considera pedeapsa prea blanda.

SUA: Un hot a fost prins dupa ce a uitat sa se delogheze de pe Facebook, in casa pe care o jefuia

Un barbat din Minnesota a fost arestat dupa ce a uitat sa se delogheze de pe contul sau de Facebook, pe calculatorul unei persoane pe care o jefuia. Acesta este primul caz din Dakota in care un presupus hot.

Italia: Doua romance au murit, iar alte trei au fost ranite dupa ce vehiculul in care se aflau s-a rasturnat

Doua sezoniere romance si doua italience au murit miercuri, iar alti trei romani au fost raniti dupa ce vehiculul in care se aflau s-a rasturnat pe o autostrada, in sudul Italiei, relateaza.

Seful postului de politie din Poarta Alba, retinut dupa ce a fost prins in flagrant primind mita

Seful postului de politie din comuna constanteana Poarta Alba a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, marti, in urma unui denunt, in timp ce primea 2. 700 de lei de la un barbat pentru a-l ajuta sa obtina o solutie favorabila intr-un dosar in care acesta era cercetat pentru furt.

Peste 500 de profesori din Vaslui au dat in judecata scolile, solicitand plata unor drepturi banesti

Peste 500 de profesori din 23 de unitati de invatamant din judetul Vaslui au dat in judecata scolile unde isi desfasoara activitatea, nemultumiti ca drepturi banesti castigate in intanta le sunt.

Un barbat a fost impuscat, dupa ce a atacat cu o sabie un politist

Un barbat a fost impuscat in picior de un politist, dupa ce a incercat sa atace cu o sabie agentii veniti sa aplaneze un conflict intre doua familii de romi, in zona Piata Iancului din Capitala .

Un roman rezident in Irlanda a fost amendat dupa ce a facut o sedinta de spiritism la Sarmisegetusa Regia

Un cetatean roman rezident in Irlanda a fost amendat cu 500 de lei de jandarmii hunedoreni, dupa ce a fost prins in timp ce facea o sedinta de spiritism in Sanctuarul din Cetatea Sarmisegetusa Regia, monument.

Un oficial chinez a fost demis dupa ce a fost carat in spate de un functionar, in timp ce vizita o zona inundata, pentru a-si proteja pantofii de lux

Un oficial chinez care a fost carat in spate de un functionar pentru a-si proteja pantofii de lux in timp ce vizita o zona inundata a fost demis, a anuntat luni presa oficiala, citata de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )