Libnet.ro
UNICEF

01:05

JAPONIA: Cel putin 11 morti si sute de locuitori izolati din cauza furtunilor de zapada

România Liberă România Liberă,
JAPONIA: Cel putin 11 morti si sute de locuitori izolati din cauza furtunilor de zapada

Cel putin 11 oameni au murit alte sute sunt izolati in Japonia din cauza unor violente furtuni de zapada, a relatat presa locala, care anunta si diverse pagube si perturbari importante in transporturi. continuă pe România Liberă

Cel putin 11 morti si sute de locuitori izolati in Japonia, din cauza furtunilor de zapada

Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata incepand de miercuri in Japonia, unde se inregistreaza violente furtuni de zapada, a relatat presa locala, care anunta, de asemenea, diverse pagube si perturbari importante in transporturi, relateaza AFP.

JAPONIA: Cel putin 11 morti si sute de locuitori izolati, din cauza furtunilor de zapada

Cel putin 11 oameni au murit alte sute sunt izolati in Japonia din cauza unor violente furtuni de zapada, a relatat presa locala, care anunta si diverse pagube si perturbari importante in transporturi.

Furtuni de zapada in Japonia. Cel putin 11 morti si sute de locuitori izolati

Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata incepand de miercuri in Japonia, unde se inregistreaza violente furtuni de zapada, a relatat presa locala, scrieAFP. Conditii meteorologice nefavorabile se.

Cel putin 18 MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 18 persoane au fost ucise si 40 au fost ranite in atacul comis de talibani intr-o scoala militara din orasul Peshawar din nord-vestul Pakistanului, au informat surse spitalicesti, relateaza.

Cel putin 130 de MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 130 de persoane, majoritatea copii, au fost ucise marti in atacul lansat de un comando taliban asupra unei scoli pentru copiii militarilor de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul.

NIGERIA: Cel putin 32 de morti si peste 185 de persoane, rapite de grupul terorist Boko Haram

Cel putin 185 de persoane au fost rapite grupul terorist Boko Haram intr-un atac care a vizat satul Gumsuri, situat in nord-estul Nigeriei. Teroristii au omorat cel putin 32 de persoane la Gumsuri, in statul nigerian Borno, precum si in regiunea Chibok.

Pakistan: Cel putin 141 de morti la Peshawar

Cel putin 141 de persoane dintre care 132 de copii) au fost ucise astazi in atacul comis de un comando taliban la o scoala militara din Peshawar, cel mai sangeros atac terorist din istoria Pakistanului, scrie AFP, citand un reprezentant al armatei.

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 20 de morti in urma atacului comis de talibani

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid, relateaza AFP.

Cel putin 126 de MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Potrivit unui nou bilant prezentat de autoritati, cel putin 126 de persoane, dintre care 100 copii, au fost ucise. Confruntarile intre armata si atacatori continua. UPDATE- Potrivit unor surse oficiale,.

VIDEO UPDATE Barbati inarmati au luat ostatici sute de studenti si profesori intr-o scoala din Pakistan. Cel putin 12 morti si 40 de raniti

Talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, spun oficiali militari citati de Reuters. Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori. UPDATE: Cel putin 12 persoane au murit si 40 au fost ranite, transmite Reuters citand surse spitalicesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )