Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jean Padureanu, eliberat conditionat. Decizia a fost contestata de procurorii DNA

Antena3 Antena3,
Jean Padureanu, eliberat conditionat. Decizia a fost contestata de procurorii DNA

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita Jean Padureanu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, ar putea fi eliberat conditionat, dupa decizia de joi a Judecatoriei Sectorului. continuă pe Antena3

Jean Padureanu, eliberat conditionat. Decizia instantei, contestata de DNA

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita Jean Padureanu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, ar putea fi eliberat conditionat, dupa decizia de joi a Judecatoriei Sectorului 4, care a fost insa contestata de procurorii DNA, relateaza Mediafax.

Jean Padureanu ar putea fi eliberat conditionat

Jean Padureanu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, ar putea fi eliberat conditionat din penitenciar. Asta dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au admis, joi, solicitarea fostul presedinte al Gloriei Bistrita. Decizia nu este definitiva si a fost contestata de procurori.

Jean Padureanu ar putea fi eliberat conditionat din inchisoare

Jean Padureanu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, ar putea fi eliberat conditionat din penitenciar. Asta dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au admis, joi, solicitarea fostului presedinte al echipei Gloria Bistrita. Decizia nu este definitiva si a fost contestata de procurori.

Dosarul Transferurilor: Jean Padureanu ar putea fi eliberat conditionat

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului Gloria Bistrita, ar putea fi pus in libertate conditionat dupa decizia Judecatoriei Sectorului 4.

Jean Padureanu ar putea fi eliberat din inchisoare

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita Jean Padureanu, condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare in dosarul Transferurilor, ar putea fi eliberat conditionat, dupa decizia de joi a Judecatoriei Sectorului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )