Libnet.ro
UNICEF

06:30

Jean-Claude Juncker, la ultimul discurs in plenul Parlamentului European: Europa trebuie sa fie iubita

B1 B1,
Jean-Claude Juncker, la ultimul discurs in plenul Parlamentului European: Europa trebuie sa fie iubita

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, a afirmat ca Europa are nevoie de mai multa afectiunea din partea celor ce locuiesc in blocul comunitar, miercuri, in timp ce sustinea ultimul sau discurs in. continuă pe B1

''Sa iubim Europa! '', apelul lui Juncker la despartirea de Parlamentul European

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a sustinut, astazi, ultimul sau discurs in plenul Parlamentului European, unde a lansat un apel ''sa iubim Europa '', transmite agentia EFE.

VIDEO Comisarul european Vera Jourova, la dezbaterea despre statul de drept in Romania: Am putea ajunge in situatia de modificare ireversibila a Justitiei, incalcarea sistematica a statului de drept

Comisarul european pentru justitie, Vera Jourova, a avertizat autoritatile de la Bucuresti, luni, in plenul Parlamentului European, ca trebuie sa ia urgent masuri, pentru ca exista un risc de ingerinta in sistemul de justitie, inclusiv in cazuri de coruptie, iar acest lucru nu poate fi ignorat. Ea a facut referire la controversatele ordonante de urgenta, la decizia CCR privind completurile de judecatori, la numirile procurorilor de rang inalt sau la Sectia de anchetare a magistratilor, aratand ca daca Guvernul nu ia masuri imediate, Comisia va actiona cu toate mijloacele pe care le are la dispozitie. La dezbatere nu participa niciun reprezentant al Guvernului de la Bucuresti sau a presedintiei UE, care este asigurata de Romania.

Miting al revolutionarilor in fata Parlamentului European. Oamenii cer demiterea lui Lazar

Miting al revolutionarilor in fata Parlamentului European, la Strasbourg. Zeci de oameni cer demiterea lui Augustin Lazar si drepturi pentru ei. De saseluni, Augustin Lazar este in procedura de.

Juncker a sustinut ultimul sau discurs in Parlamentul European in calitate de sef al Comisiei Europene: indemnul adresat tuturor cetatenilor UE

Luxemburghezul Jean-Claude Juncker a sustinut miercuri ultimul sau discurs in Parlamentul European in calitate de sef al Comisiei Europene, prilej cu care si-a aparat mandatul si a facut un indemn catre toti cetatenii UE.

LIVEVIDEO Situatia statului de drept in Romania, din nou in dezbaterea Parlamentului European

Parlamentul European dezbate luni, la Strasbourg, alaturi de Comisia Europeana, situatia statului de drept in Romania. Dezbaterea are loc la cererea grupului PPE, care spune ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane.

Situatia statului de drept in Romania, din nou in dezbaterea Parlamentului European, luni

Parlamentul European va dezbate luni, la Strasbourg, alaturi de Comisia Europeana, situatia statului de drept in Romania. Dezbaterea are loc la cererea grupului PPE, care spune ca ultima campanie impotriva candidatului favorit al PE pentru functia de procuror-sef european, Laura Codruta Kovesi, este inacceptabila intr-un stat membru UE, iar institutiile europene nu trebuie santajate de autoritatile romane. De asemenea, dezbaterea are loc in contextul tentativelor de adoptare a ordonantelor de urgenta privind modificarea codurilor penale si contestatia in anulare.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )