Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jennifer Lawrence, cea mai dorita femeie din lume

Antena3 Antena3,
Jennifer Lawrence, cea mai dorita femeie din lume

Rolul din ?Hunger Games? a facut din Jennifer Lawrence o vedeta de talie internationala. Asa ca nu e. continuă pe Antena3

Jennifer Lawrence, actrita din Jocurile Foamei, a fost aleasa cea mai dorita femeie din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta pentru rolul principal din productia Jocurile Foamei, a fost aleasa cea mai dorita femeie din lume, prin intermediul unui sondaj international facut de website-ul AskMen.

Cea mai mare captura din istorie. Facebook si FBI au destructurat o retea de crima informatizata

Cea mai mare captura din istoria luptei impotriva criminalitatii cibernetice a fost realizata de FBI si cea mai mare retea de socializare din lume. Facebook a ajutat FBI sa destructureze o retea internationala.

Uniunea Europeana, confruntata cu cea mai grava criza din istoria sa, a primit premiul Nobel pentru Pace

O Europa care se lupta cu cea mai grava criza din istoria sa a primit formal luni, la Oslo, premiul Nobel pentru Pace care i-a fost decernat pentru rolul jucat in transformarea unui continent al razboaielor intr-unul al pacii, relateaza AFP.

Firma brasoveana SKS a furnizat role textile de 250.000 de euro pentru cea mai inalta cladire din Romania

Compania brasoveana SKS Romania, subsidiara producatorilor germani de rulouri SKS, a furnizat role textile de 250. 000 de euro pentru proiectul Sky Tower, cea mai inalta cladire din tara.

Daniel Constantin: Este cea mai importanta victorie din viata Romaniei de dupa 89

Victoria USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie este cea mai importanta victorie din viata politica a Romaniei de dupa 1989, a declarat duminica seara presedintele Partidului Conservator, Daniel.

Dupa 15 ani, acesta e documentul care face lumina in cea mai controversata moarte din SUA. Lumea muzicii e in stare de soc

A fost una din cele mai controversate crime din SUA, iar vreme de 15 ani nimeni nu a stiut cauzele reale ale mortii acestui rapper cunoscut. Decesul lui Notorious B. a cazut ca un trasnet in lumea muzicii din.

Gazprom este cea mai profitabila companie energetica in acest an, dar actiunile sunt in ...

Gazprom va fi in 2012 cea mai profitabila companie din sectorul energiei si va devansa Exxon Mobil, analistii anticipand un profit de 37,9 miliarde de dolari, dar actiunile grupului au scazut in acest an cu 18% intrucat compania foloseste capitalul pentru finantarea unor investitii masive, potrivit Mediafax. Programul de investitii include construirea unui terminal de exporturi in Orientul Indepartat si conducte subacvatice de gaze catre Europa, unde cererea este asteptata sa scada insa, .

Mihai Malaimare Jr., premiat de Societatea Criticilor de Film din Boston, pentru cea mai buna imagine

Directorul de imagine Mihai Malaimare Jr. a primit, duminica, premiul pentru cea mai buna imagine din partea Boston Society of Film Critics, pentru filmul The Master, in regia lui Paul Thomas Anderson. Filmul de.

Cum arata cea mai mare rezerva de aur din lume (VIDEO)

Chimistul Martyn Poliakoff si producatorul de filme Brady Haran au prezentat opiniei publice imagini video cu cea mai mare rezerva de aur din lume, care se afla in seiful Bancii Angliei si care valoreaza 315.

Guvernul SUA iese din actionariatul AIG, cea mai mare companie de asigurari din lume in 2008

Guvernul SUA va iesi din actionariatul American International Group AIG) dupa 4 ani de la nationalizarea asiguratorului din cauza crizei financiare. Astfel, Trezoreria urmeaza sa vanda participatia de 16% pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )