Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cum arata cea mai mare rezerva de aur din lume (VIDEO)

B1 B1,
Cum arata cea mai mare rezerva de aur din lume (VIDEO)

Chimistul Martyn Poliakoff si producatorul de filme Brady Haran au prezentat opiniei publice imagini video cu cea mai mare rezerva de aur din lume, care se afla in seiful Bancii Angliei si care valoreaza 315. continuă pe B1

Record mondial: Cea mai mare minge de fotbal din lume are un diametru de 10 metri

Guinness World Records a omologat, pe 2 decembrie, cea mai mare minge de fotbal din lune, in Oman. Uriasa minge masoara 10 metri in diametru si cantareste 750 de kilograme, scrie Alarabiya. Pe.

Un roman conduce Star Alliance, cea mai mare alianta a companiilor aeriene din lume

Star Alliance, cea mai mare alianta a companiilor aeriene din lume, este condusa de un roman. Calin Rovinescu, presedinte si CEO al Air Canada, a fost ales de curand presedinte al consiliului executiv al Star.

Cea mai mare pedeapsa pentru file-sharing ilegal: 40 de luni de inchisoare

Gregory Cherwonik, un cetatean in varsta de 51 de ani din New York, a capatat cea mai lunga pedeapsa acordata de un tribunal nord-american intr-un caz de file-sharing ilegal al fisierelor protejate de legile.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 10:00 - 4,52% la nivel national, 3,9% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Teleorman. Cea mai mica, in Timis

Biroul Electoral Central a anuntat, duminica, la ora 11:30, primele estimari privind prezenta la vot la alegerile parlamentare. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 10:00 si au fost prezentate de.

OMV Petrom si ExxonMobil desfasoara cea mai mare campanie de achizitie seismica 3D din Marea Neagra

OMV Petrom impreuna cu ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited, subsidiara Exxon Mobil Corporation, au demarat campania de achizitie seismica 3D din Marea Neagra, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Referendum in Alba: Coada la sectia de votare din Rosia Montana, unde se inregistreaza cea mai mare prezenta la vot din tara, 10,8%

Peste 72. 000 de alegatori din peste 35 de orase si comune din judetul Alba sunt chemati duminica la referendumul pentru minerit, in aceeasi zi in care au loc si alegerile parlamentare. Mai exact oamenii trebuie.

Candidati-problema si cea mai slaba campanie electorala din ultimii 20 de ani. ...

Biroul Electoral Central a stabilit ieri ca numarul alegatorilor inscrisi pe listele de vot din 9 decembrie este, in linii mari, acelasi de la referendumul pentru destituirea lui Traian Basescu. Desi in vara USL a contestat datele BEC, acum nu mai are probleme. Pe de alta parte, o analiza asupra ofertei si a modului in care s-a desfasurat campania electorala releva o perspectiva sumbra privind performantele viitorului legislativ. Aproape 18,3 milioane de persoane sunt inscrise pe listele .

PIB-ul estimat pentru primele trei trimestre, mai mare decat cel din 2011

Produsul Intern Brut estimat provizoriu pentru trimestrul III 2012 a fost de 168540,5 milioane lei preturi curente, in scadere - in termeni reali - cu 0,6% fata de trimestrul III 2011, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

PIB-ul estimat pentru primele trei trimestre, mai mare decat cel din 2011

Produsul Intern Brut estimat pentru perioada 1 ianuarie-30 septembrie 2012 a fost de 416268,3 milioane lei preturi curente, in crestere - in termeni reali - cu 0,2% fata de perioada 1 ianuarie-30 septembrie 2011, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

FOTO: Un alt colos RUSESC. Cum arata, in exterior si in interior, cel mai mare ELICOPTER ...

MI-26 a zburat deasupra reactorului nuclear de la Cernobil imediat dupa producerea catastrofei si a privit de sus aproape toate punctele fierbinti din lume in cadrul diferitelor misiuni ONU de mentinere a pacii. MI-26 poate transporta incarcaturi de 20 de tone pe o distanta de 2. 000 de km. Diametrul elicei sale 32 de metri) este egal cu anvergura aripilor unui Boeing-737 si este echipat cu doua motoare de 11. 000 de cai putere fiecare, conform englishrussia. com. MI-26 este cel mai mare .

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )