Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jirinovski ameninta Republica Moldova cu o baie de sange

România Liberă România Liberă,
Jirinovski ameninta Republica Moldova cu o baie de sange

Vladimir Jirinovski, deputat in Duma de Stat si lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia, a av. continuă pe România Liberă

Rusia continua atacurile impotriva Maiei Sandu. Jirinovski ameninta Republica Moldova: Daca un singur soldat rus va fi ucis, va veti scalda intr-o baie de sange Avem munitie pentru un intreg al treilea razboi mondial in Europa

Vladimir Jirinovski, deputat in Duma de Stat si lider al Partidului Liberal Democrat din Rusia, a declarat recent la televiziunea publica rusa Rossia-1 ca, daca autoritatile Republicii Moldova vor incerca sa puna in aplicare retragerea trupelor ruse din Transnistria, contingentul rusesc nu va fi retras, ci se va dubla sau chiar tripla. Mai mult, el a amenintat Chisinaul: Daca un singur soldat rus va fi ucis, va veti scalda intr-o baie de sange, scrie deschide. md.

Vladimir Jirinovski, avertisment pentru Maia Sandu: Daca incercati asta, va asteapta o baie de sange

Ultranationalistul rus Vladimir Jirinovski a amenintat Republica Moldova cu o baie de sange in cazul in care autoritatile din aceasta tara vor incerca sa provoace retragerea trupelor ruse din Transnistria.

Alegeri parlamentare 2020. 37.632 alegatori au votat in Republica Moldova

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita, a anuntat, duminica noapte, ca 37. 632 alegatori au votat in Republica Moldova, cei mai multi la Sectia Consulara. Multumesc alegatorilor pentru un vot democratic si responsabil in conditii dificile de pandemie, a transmis ambasadorul.

EXCLUSIV: Fiul Svetlanei Serghei dovedeste cu acte ca Dr. Lana e medic estetician in Republica Moldova. De ce nu a obtinut avizele legale in Romania - FOTO

Fiul Svetlanei Serghei, Rares Mihai, arata ca mama lui este medic cu 16 ani de studii la Chisinau, Republica Moldova, si este nemultumit de fapul ca presa o numeste pe aceasta fals medic estetician. Tanarul a trimis fotografii din care reiese ca Dr. Lana are o clinica autorizata in Chisinau si spune ca pandemia a intarziat procesul de autorizare a clinicilor pe care mama sa le detine in Romania.

Seful Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau a criticat evolutia reformelor in Republica Moldova

Seful Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, Peter Michalko, a criticat evolutia reformelor in Republica Moldova, prevazute in Acordul de Asociere. in cadrul celei de-a VII-a editiei a Forumului privind.

Basescu anunta intrarea in Parlament a PMP: Si-a luat aurul inapoi din ultimele 5 sectii de votare numarate din Republica Moldova!

Alegeri parlamentare 2020. Europarlamentarul Traian Basescu afirma ca PMP si-a luat aurul inapoi din ultimele cinci sectii de votare numarate din Republica Moldova.

Florin Roman (PNL): Se contureaza o majoritate in jurul PNL, cu USR, UDMR si PMP Voturile din Republica Moldova ii vor ajuta pe cei de la PMP sa faca pragul de 5% (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, este de parere ca viitoarea majoritate parlamentara se va coagula in jurul liberalilor, cu cei de la USR, UDMR si PMP, explicand ca voturile din Republica Moldova vor ajuta.

Florin Roman (PNL): Se contureaza o majoritate in jurul PNL, cu USR, UDMR si PMP Voturile din Republica Moldova ii vor ajuta pe cei de la PMP sa faca pragul de 5% (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, este de parere viitoarea majoritate parlamentara se va coagula in jurul liberalilor, cu cei de la USR, UDMR si PMP, explicand ca voturile din Republica Moldova vor ajuta.

Alegeri parlamentare 2020. Probleme raportate la sectiile de vot din Republica Moldova

Cetatenii romani din Republica Moldova intampina dificultati in sectiile de votare din Chisinau. in cadrul scrutinului pentru alegerile parlamentare de duminica, 6 decembrie, in mai multe sectii, timpul.

Proteste in Republica Moldova! Zeci de mii de cetateni cer demisia guvernului pro-rus: Igor Dodon incearca sa dea foc la tara

Duminica, 6 decembrie. in ziua alegerilor parlamentare din Romania, cetatenii din Republica Moldova au iesit in strada. Peste 50. 000 de moldoveni din toate raioanele micului stat protesteaza fata de deciziile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )