Libnet.ro
UNICEF

00:07

Proteste in Republica Moldova! Zeci de mii de cetateni cer demisia guvernului pro-rus: Igor Dodon incearca sa dea foc la tara

B1 B1,
Proteste in Republica Moldova! Zeci de mii de cetateni cer demisia guvernului pro-rus: Igor Dodon incearca sa dea foc la tara

Duminica, 6 decembrie. in ziua alegerilor parlamentare din Romania, cetatenii din Republica Moldova au iesit in strada. Peste 50. 000 de moldoveni din toate raioanele micului stat protesteaza fata de deciziile. continuă pe B1

Armenia. Mii de manifestanti cer demisia premierului Nikol Pashinyan VIDEO

Mii de manifestanti s-au adunat duminica in centrul Erevanului pentru a cere demisia premierului Nikol Pashinyan, criticat pentru ca a acceptat incetarea focului ce confera victoria Azerbaidjanului dupa sase saptamani de razboi la Nogorno-Karabah, scrie AFP.

Nicio persoana nu a facut gripa pana acum in Republica Moldova

Pana astazi, in Republica Moldova, cazuri de gripa sezoniera nu au fost inregistrate, a declarat pentru IPN Stefan Gheorghita, seful Sectiei supraveghere epidemiologica a gripei si infectiilor respiratorii acute din cadrul Agentiei Nationale de Sanatate Publica ANSP).

Lovitura de stat parlamentara la Chisinau: Dodon izoleaza Republica Moldova si aduce sanctiunile drastice ale UE si SUA

Republica Moldova a trecut joi, 3 noiembrie, printr-un cosmar al subminarii democratiei printr-o formula de dictatura a unui fost presedinte, Igor Dodon, personaj care pleaca din functie in strada.

Alegeri parlamentare 2020. Probleme raportate la sectiile de vot din Republica Moldova

Cetatenii romani din Republica Moldova intampina dificultati in sectiile de votare din Chisinau. in cadrul scrutinului pentru alegerile parlamentare de duminica, 6 decembrie, in mai multe sectii, timpul.

Mediastandard.ro: Cum face Republica Moldova loc Rusiei, prin sacrificarea presei. Echilibrul regiunii, clatinat

De cealalta parte a Prutului, Republica Moldova a dat unda verde un proiect de lege care nu numai ca limiteaza drepturile presei, dar creeaza un precedent periculos, intrucat permite reintrarea Rusiei in sfera de influenta moldoveneasca. Pierderea alegerilor de catre Igor Dodon, fostul presedinte al Republicii si liderul PSRM, a dezlantuit ceea ce presa atat din Romania, cat si de peste Prut, a numit - pe drept - tentativa unei lovituri de stat parlamentare. Propunerile, care nu se limiteaza la legea audiovizualului, pun in pericol echilibrul regiunii si prevestesc un nou conflict socio-politic in interiorul granitelor.

Republica Moldova: Maia Sandu ramane fara Serviciul de Informatii si Securitate. Deputatii lui Dodon si Sor au votat ca SIS sa treaca in subordinea Parlamentului

Serviciul de Informatii si Securitate SIS) din Republica Moldova a fost trecut din nou din subordinea Presedintiei in cea a Parlamentului. Potrivit presei de la Chisinau, un proiect de lege a fost adoptat in acest sens, joi, fiind votat de 51 de deputati.

PSRM vrea ca Serviciul de Informatii si Securitate din Republica Moldova sa fie scos din subordinea Maiei Sandu. Un deputat socialist invoca faptul ca presedinta-aleasa are cetatenia Romaniei

PSRM, partid care l-a sustinut pe Igor Dodon in alegerile prezidentiale din Republica Moldova, doreste ca Serviciul de Informatii si Securitate sa revina in subordinea Parlamentului de la Chisinau.

Proteste de amploare la Chisinau. Se cere demisia Guvernului

Peste 20. 000 protestatari cer demisia Guvernului Republicii Moldova dupa apelul facut de Maia Sandu,.

Republica Moldova: Maia Sandu i-a cerut premierului Ion Chicu sa isi dea demisia, in cadrul unei convorbiri telefonice

Presedintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a cerut premierului Ion Chicu sa isi dea demisia, in cadrul unei discutii teleffonice, potrivit unui anunt al liderului PAS. Maia Sandu i-a.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )