Libnet.ro
UNICEF

08:00

Jocul de strategie Plague Inc. a fost inlaturat din App Store in China

Hotnews Hotnews,
 Jocul de strategie Plague Inc. a fost inlaturat din App Store in China

Jocul de strategie in timp real Plague Inc. a fost inlaturat din App Store in China. Producatorul Plague Inc. , Ndemic Creations a emis un comunicat explicand ca situatia e in afara controlului sau si ca echipa lucreaza la o modalitate de a aduce inapoi jocul fanilor din China. continuă pe Hotnews

Aeronava Wizz Air an care s-a aflat italianul infectat cu CORONAVIRUS a fost scoasa din funce155;iune

Aeronava companiei low-cost Wizz Air care a operat zborurile W6 3762 Bologna - Craiova din 18 februarie a159;i W6 3761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie, unde a existat un pasager diagnosticat ulterior cu coronavirus, a fost scoasa din funcapoundiune a159;i.

Sedinta Parlamentului a fost suspendata din lipsa de cvorum

Sedinta Camerei Deputatilor si a Senatului programata pentru votul de investire a Cabinetului Orban II a fost suspendata din lipsa de cvorum.

Au crezut ca s-au vindecat de coronavirus dar dupa externare au fost testati din nou pozitiv

Noi detalii despre evolutia epidemiei de coronavirus au ies la iveala. Pacientii se pot imbolnavi in mod repetat, chiar daca initial s-au recuperat. Circa 14% dintre pacientii din provincia.

Grand Europa din Innsbruck a fost inchis din cauza ca receptionera a contractat coronavirus. Nu se stie daca se afla si romani in hotelul vechi de aproape doua secole

Accesul public in Grand Europa din Innsbruck, hotel cu o istorie de peste 150 de ani, a fost restrictionat din cauza ca receptioniera si iubitul ei au fost depistati pozitiv cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )