Libnet.ro
UNICEF

21:00

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Anuntul facut de cea mai mare schioare a lumii la PyeongChang

Antena3 Antena3,
JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Anuntul facut de cea mai mare schioare a lumii la PyeongChang

Americanca Lindsey Vonn, marea vedeta a schiului alpin feminin, si-a incheiat joi participarea la Jocurile Olimpice de iarna 2018, insa anunta ca nu se va retrage din acti. continuă pe Antena3

Sport sau sex la Jocurile Olimpice de Iarna? Mai multi sportivi au fost prinsi ca isi cautau relatii pe internet

Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang au intrat in ultima saptamana si un aspect mai putin asteptat iese la iveala.

VIDEO Ura de tara, dincolo de sport. Ce a incercat un sportiv nord-coreean sa ii faca unui rival japonez la Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang

Jocurile Olimpice de Iarna de la PyeongChang au intrat pe ultima suta de metri, dar incidentele nu sunt deloc de trecut cu vederea.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Situatie teribila pentru Coreea de Nord la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Coreea de Nord va pleca de la Jocurile Olimpice de iarna 2018 de la PyeongChang cu tolba goala, dupa ce a ratat ultima sa oportunitate la podium la short-track, relateaza agentia.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Scandalul continua la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Sportivul rus Aleksandr Kruselnitki, medaliat cu bronz in proba de dublu mixt a concursului de curling, la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang, a negat marti faptul ca ar.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Gest surprinzator al organizatorilor la PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Presedintele Coreei de Sud, Moon Jae-in, a laudat marti participarea Rusiei la Jocurile Olimpice de iarna din 2018, in ciuda apelurilor venite din partea unor sportivi sau agentii.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Surprize mari la PyeongChang

Guvernul sud-coreean a cheltuit, in medie, peste 260 de dolari pentru fiecare masa a unui membru al delegatiei oficiale nord-coreene, care a venit pentru Jocurile Olimpice de la.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Vesti proaste pentru Romania din PyeongChang

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Echipajul feminin de bob-2 al Romaniei, alcatuit din Maria Adela Constantin si Andreea Grecu, ocupa locul 16 dupa primele doua manse, desfasurate marti, la Jocurile Olimpice de.

A reusit un record mondial la Jocurile Olimpice de Iarna 2018. Patinatoarea are doar 15 ani - VIDEO

Patinatoarea rusa Alina Zagitova, care concureaza sub drapelul olimpic, a dominat programul scurt feminin din cadrul concursului de patinaj artistic al JO de iarna 2018, desfasurat miercuri la Gangneung, stabilind cu.

Moment controversat la Jocurile Olimpice de iarna 2018. Ridicarea scandaloasa cu care echipa din Canada a cucerit aurul in proba de dans pe gheata

Echipa, formata din canadienii Tessa Virtue si Scott Moir, a cucerit medalia de aur in proba de dans pe gheata din cadrul concursului de patinaj artistic al Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, de la.

Moment controversat la Jocurile Olimpice de iarna 2018. Ridicarea scandaloasa cu care echipa din Canada a cucerit aurul in proba de dans pe gheata - VIDEO

Echipa, formata din canadienii Tessa Virtue si Scott Moir, a cucerit medalia de aur in proba de dans pe gheata din cadrul concursului de patinaj artistic al Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )