Libnet.ro
UNICEF

18:31

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Probleme serioase pentru organizatori

Antena3 Antena3,
JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Probleme serioase pentru organizatori

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Cele doua manse de calificare ale probei feminine de slopestyle din cadrul concursului de snowboard al Jocurilor Olimpice de iarna editia 2018, prevazute duminica dupa-amiaza, au. continuă pe Antena3

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Un nou scandal la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG Presedintele Comitetului de organizare a Jocurilor Olimpice de la PyeongChang POCOG), Lee Hee-beom, a trimis sambata o scrisoare de scuze responsabilului Comitetului.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG. Ce au vazut telespectatorii la ceremonia de la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PYEONGCHANG Un puternic mesaj de pace a fost transmis vineri, cu ocazia ceremoniei de deschidere a JO de iarna de la PyeongChang, avand simbolul unui porumbel alb gigant si pe fondul.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PyeongChang. Surpriza uriasa la JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 Editia a XXIII-a a Jocurilor Olimpice de iarna, gazduita de PyeongChang intre 9 si 25 februarie, a fost declarata deschisa oficial de catre presedintele Republicii Coreea, Moon.

Top 10 despre Jocurile Olimpice de Iarna 2018

A 23-a editia a Jocurilor Olimpice de Iarna 2018 are loc in Coreea de Sud. Operatorul international de pariuri Betano. com a realizat un top 10 al celor mai interesante lucruri care merita stiute despre acest mare eveniment. in plus, puteti afla dintr-un material video care a fost singura medalie obtinuta de Romania la Jocurile Olimpice de Iarna.

Top 10 despre Jocurile Olimpice de Iarna 2018

A 23-a editia a Jocurilor Olimpice de Iarna 2018 are loc in Coreea de Sud. Operatorul international de pariuriBetano. coma realizat un Top 10 al celor mai interesante lucruri care merita stiute despre acest mare eveniment.

Locul 24 pentru Pepene la schi fond

Paul-Constantin Pepene s-a clasat al 24-lea in cursa de skiatlon 15+15 km) programata duminica la Jocurile Olimpice de Iarna PyeongChang 2018.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Scandal la PyeongChang. Politia a intervenit rapid

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018 PyeongChang Un barbat a fost retinut de serviciul de securitate al Jocurilor Olimpice de iarna 2018, apoi expulzat dupa ce a perturbat vineri ceremonia de deschidere de pe stadionul.

Totul despre Jocurile Olimpice de Iarna, care incep azi in Coreea de Sud. Care este obiectivul sportivilor romani prezenti la competitia de la PyeongChang

Jocurile Olimpice de iarna se desfasoara intre 9 si 25 februarie la PyeongChang, in Coreea de Sud, unde temperaturile se invart in jurul valorii de minus 10 grade, provocand deja nemultumirea participantilor.

De ce nu vor sa scoata gazdele carnea de caine din meniurile restaurantelor de la PyeongChang, unde incep azi Jocurile Olimpice de iarna

Jocurile Olimpice de iarna incep azi la PyeongChang, in Coreea de Sud, unde gazdele se confrunta cu o mare problema.

VIDEO Cum arata majoretele pe care dictatorul nord-coreean Kim Jong-un le-a trimis la Jocurile Olimpice de iarna

Jocurile Olimpice de Iarna se vor desfasura intre 9 si 25 februarie, la PyeongChang, acolo unde Coreea de Sud si Coreea de Nord vor defila sub acelasi drapel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )