Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ce crede colega Simonei Halep despre indecizia sportivei in privinta participarii la Jocurile Olimpice

Adevărul Adevărul,
Ce crede colega Simonei Halep despre indecizia sportivei in privinta participarii la Jocurile Olimpice

Sambata, Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro: Decizia mea nu este inca luata. Nu vreau sa comentez mai mult, deoarece nu stiu inca ce voi face. Da, ma tem de virusul Zika. imi doresc sa am o familie, imi doresc copii sanatosi, de aceea ma voi gandi foarte serios. continuă pe Adevărul

Onoarea de a fi portdrapel revine celei care a castigat medalii pentru Romania, nu celei care a castigat cei mai multi bani. Marian Dragulescu sare in apararea Catalinei Ponor in urma afirmatiilor Simonei Halep (VIDEO)

Catalina Ponor a fost desemnata sa fie portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice, fapt ce nu a fost tocmai pe placul Simonei Halep. Sportiva a spus ca se astepta ca ea sau handbalista Cristina Neagu sa.

Reactie virulenta a lui Marian Dragulescu la adresa Simonei Halep. Onoarea e a celui care a castigat medalii, nu bani

Marian Dragulescu a avut o reactie virulenta la adresa Simonei Halep, dupa ce aceasta a afirmat ca s-ar fi asteptat ca ea sau Cristina Neagu sa fie port-drapelul Romaniei la Rio.

Decizia Simonei Halep cu privire la participarea la Olimpiada de la Rio. Cu ce s-a dat de gol jucatoarea noastra

Misterul prezentei sau absentei Simonei Halep la Olimpiada de la Rio de Janeiro este pe cale sa se risipeasca cat de curand.

S-a decis adversara Simonei Halep din primul tur al turneului de la Bucuresti

Dupa eliminarea din sferturile de finala de la Wimbledon, Simona Halep anuntase ca nu este sigura de participarea la turneul BRD Bucharest Open, dar, la revenirea in Romania, a cincea jucatoare a lumii a declarat ca va fi prezenta in competitie.

Marian Dragulescu, jignit de atitudinea Simonei Halep

Revenita in tara dupa participarea la Wimbledon, unde s-a oprit in sferturile de finala, Simona Halep a declarat ca este surprinsa de numirea Catalinei Ponor ca portdrapel al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio.

Reactia Simonei Halep, dupa ce Catalina Ponor a fost aleasa sa poarte drapelul Romaniei la Rio

Jucatoarea romana de tenis, Simona Halep, s-a declarat surprinsa de decizia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman de a o desemnat pe gimnasta Catalina Pono sa poarte drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep, despre turneul BRD Bucharest Open: Nu o sa fie usor, dar voi da totul sa castig

Simona Halep a castigat trofeul la BRD Bucharest Open in 2014 si vrea sa repete performanta din urma cu doi ani. Cu toate acestea, Halep nu se asteapta la un meci usor nici macar in primul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )