Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ion Tiriac: Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice. Explicatia milionarului

Antena3 Antena3,
Ion Tiriac: Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice. Explicatia milionarului

Ion Tiriac a declarat ca jucatoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit dolcesport. ro. Eu am inteles ca drapelul il duce Ponor. Care eu stiam ca Ponor nu . continuă pe Antena3

Simona Halep participa la BRD Bucharest Open. Cu cine va juca in primul tur

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va juca cu Barbora Krejcikova Cehia), in primul tur al turneului BRD Bucharest Open, care va avea loc intre 11 si 17 iulie.

Marian Dragulescu spera ca Simona Halep sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio

Gimnastul Marian a afirmat, astazi, pe pagina sa Facebook, ca spera ca acest mesaj sa fie un imbold pentru ca Simona Halep sa participe la JO 2016.

Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

UPDATE: Simona Halep, speriata de virusul Zika

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat sambata ca Simona Halep nu stie daca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio fiind speriata de virusul Zika.

Simona Halep va participa la Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep locul 5 in clasamentul mondial) a anuntat, miercuri, ca va participa la Bucharest Open, turneu de categorie WTA International care va avea loc la Arenele BNR din Capitala in perioada 11-17 iulie.

Lovitura de teatru. Tiriac da o veste proasta in privintaSimonei Halep. Nu va participa la Jocurile Olimpice

Ion Tiriac a declarat ca jucatoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Simona Halep il contrazice pe Ion Tiriac: Nu am hotarat daca merg la Rio, dar e adevarat ca mi-e frica de Zika

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, la tragerea la sorti a tabloului turneului BRD Bucharest Open, ca nu a luat inca nicio decizie cu privire la participarea sa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Ion Tiriac, despre declaratiile lui Halep: Ar trebui respectate parerilor diferitilor oameni pentru diferite treburi. Si nu sa cream din ele o furtuna intr-un pahar cu apa

Fostul presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ion Tiriac, a declarat ca persoana care a desemnat-o pe gimnasta Catalina Ponor sa poarte drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio a procedat corect.

Simona Halep, reactie in scandalul care zdruncina lotul Romaniei inainte de RIO

Simona Halep a declarat sambata ca nu are nicio problema cu alegerea Catalinei Ponor ca portdrapel la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, precizand ca a fost putin surprinsa doar pentru ca.

Marian Dragulescu, despre Simona Halep: Declaratia ei mi s-a parut usor aroganta, mai ales ca nu stie inca daca vrea sa participe sau nu la Olimpiada

Sportivul Marian Dragulescu a calificat, sambata, declaratia Simona Halep privind purtarea drapelului national la Olimpiada de la Rio de catre gimnasta Catalina Ponor, drept usor aroganta. Totodata, el a afirmat ca spera ca mesajul critic postat, anterior, pe pagina de Facebook, sa fie un imbold pentru sportiva, care sa o determine sa participe la Jocurile Olimpice din 2016.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )