Libnet.ro
UNICEF

06:15

103 sportivi romani merg la Jocurile Olimpice

România Liberă România Liberă,
103 sportivi romani merg la Jocurile Olimpice

Omitetul Executiv al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman a aprobat componenta Echipei Olimpice a Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 5-21 august) si care cuprinde 96 de sportivi si 7 rezerve, potrivit site-ului COSR. continuă pe România Liberă

Romania va participa cu 96 de sportivi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Comitetul Executiv al COSR a aprobat componenta delegatiei olimpice a Romaniei pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, pe lista aflandu-se 96 de sportivi, plus patru rezerve si doi parteneri de antrenament, scrie News. ro .

Ion Tiriac: Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice. Explicatia milionarului

Ion Tiriac a declarat ca jucatoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit dolcesport. ro. Eu am inteles ca drapelul il duce Ponor. Care eu stiam ca Ponor nu .

Decizie surprinzatoare: Catalina Ponor, desemnata portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice, desi nu e calificata in acest moment

In cursul zilei de miercuri, COSR a decis ca portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice sa fie Catalina Ponor. Decizia este oarecum surprinzatoare tinand cont de faptul ca sportiva nici nu.

Catalina Ponor, port-drapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio

Gimnasta Catalina Ponor va fi portdrapelul Romaniei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro, a anuntat, miercuri, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Prostituatele din Brazilia au promotii pentru Jocurile Olimpice! Tarifele pentru servicii sexuale, inspirate de reducerile practicate in supermarketuri (FOTO)

Prostituatele din Rio de Janeiro pregatesc oferte greu de refuzat pentru perioada Jocurilor Olimpice din Brazilia. Acestea au taiat tarifele pentru servicii sexuale, inspirate de reducerile practicate in.

4,5 milioane de romani merg la munca zi de zi si duc tara mai departe. in acest timp, marii lideri politici au reusit sa produca doar 5.000 de cuvinte

In timp ce 4,5 milioane de romani muncesc zilnic pentru un salariu din care statul ia 80% taxe si impozite, patru lideri ai tarii nu au reusit sa produca decat 5. 000 de cuvinte prin care se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )