Libnet.ro
UNICEF

06:45

Jocurile Olimpice: Nationala Romaniei de handbal, invinsa fara drept de apel de Angola la primul meci la Rio

B1 B1,
Jocurile Olimpice: Nationala Romaniei de handbal, invinsa fara drept de apel de Angola la primul meci la Rio

Nationala feminina a Romaniei de handbal a fost invinsa in primul meci de la Jocdurile Olimpice de Nationala Angolei cu scorul de 23-19. Handbalistele antrenate de Thomas Ryde au fost conduse pe. continuă pe B1

Handbal feminin: Romania, invinsa fara drept de apel de Angola

Nationala feminina de handbal a Romaniei, medaliata cu bronz la Mondialul de anul trecut, a fost invinsa fara drept de apel de Angola cu scorul de 23-19, ieri, in primul sau meci din Grupa A, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, potrivit unor surse din presa.

Jocurile Olimpice 2016: Sporturi - handbal

Handbalul a fost prezent pentru prima oara la Jocurile Olimpice de la Berlin, in 1936, unde s-a jucat in 11 jucatori, apoi a fost retras si reintrodus in competitia olimpica in 1972, la JO de.

Jocurile Olimpice: un fotograf a ramas fara echipament de 40 de mii de dolari in 10 secunde

Unui fotograf sportiv venit in Rio pentru documenta Jocurile Olimpice i-a fost furat echipamentul in valoare de peste 40 de mii de dolari. Organizarea Jocurilor Olimpice in Rio pare a fi o greseala enorma. Dupa ce specialistii in securitate informatica au facut numeroase avertismente privind riscurile infectarii dispozitivelor, am vazut si avertismente dar si documentare) [].

Jocurile Olimpice: Vesti bune de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Munteanu la paralele

Chiar daca Nationala Feminina de Handbal a fost invinsa in primul meci de la Jocurile Olimpice de Angola, scor 23-19, vestile bune vin insa de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat.

OLIMPIADA. Nationala de handbal feminin a Romaniei, inceput dezastruos la RIO 2016. Esec cu Angola

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput dezastruos participarea sa la Jocurile Olimpice de la RIO 2016. intr-un meci in care pleca ca mare favorita, Romania a.

Jocurile Olimpice de la Rio, probleme la tot pasul: Ape toxice, aer irespirabil, boli, cadavre ciopartite, recesiune si violenta

Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 ar putea intra in istorie drept cea mai infricosatoare olimpiada datorita evenimentelor care s-au intamplat in afara competitiei. Cu.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016, deschise. Spectacol impresionant al brazilienilor

Festivitatea oficiala de deschidere a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro a inceput, sambata, de la ora 02:00, ora Romaniei, iar delegatia tarii noastre a.

JOCURILE OLIMPICE RIO 2016. Olimpiada de la Rio, la ora debutului

Editia a 31-a a Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro va debuta oficial vineri sambata, 02,00, ora Romaniei), cu ceremonia de deschidere, care va avea loc pe.

Ciclist roman, fara bicicleta la Jocurile Olimpice: Cum a fost posibila o asemenea situatie halucinanta (VIDEO)

Rutierul roman Serghei Tvetcov, care va concura sambata la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, este inca in asteptarea bicicletei sale de cursa, dupa ce a fost ratacita de compania.

Au inceput Jocurile Olimpice de la RIO!

Azi noapte a inceput editia a 31-a a Jocurilor Olimpice, ce se va desfasura anul acesta in Brazilia, Rio de Janeiro. Delegatia Romaniei are 96 de sportivi, iar drapelul a fost dus cu mandrie de gimnasta Catalina Ponor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )