Libnet.ro
UNICEF

18:45

Jocurile Olimpice: Vesti bune de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Munteanu la paralele

B1 B1,
Jocurile Olimpice: Vesti bune de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Munteanu la paralele

Chiar daca Nationala Feminina de Handbal a fost invinsa in primul meci de la Jocurile Olimpice de Angola, scor 23-19, vestile bune vin insa de la gimnastica. Marian Dragulescu s-a calificat. continuă pe B1

Jocurile Olimpice de la Rio: Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat, sambata noapte, in finala la sarituri, iar Andrei Muntean la paralele, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Jocurile Olimpice 2016: Sporturi - gimnastica ritmica si trambulina

Gimnastica ritmica este singurul sport olimpic exclusiv feminin, introdus in programul olimpic in 1984, la Jocurile Olimpice de la Los Angeles, potrivit site-ului Comitetului Olimpic si Sportiv.

Jocurile Olimpice 2016: Sporturi - gimnastica artistica

Gimnastica moderna, cunoscuta sub denumirea de gimnastica artistica sau sportiva, a evoluat la sfarsitul secolului al XIX-lea si a fost introdusa la cea dintai editie a Jocurilor Olimpice, la Atena,.

Gimnastica la Rio: Marian Dragulescu, in finala de la sarituri, iar Andrei Muntean, calificat la paralele

Sportivul roman Marian Dragulescu 35 ani) s-a calificat, sambata, in finala de la sarituri in concursul de gimnastica artistica de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, in timp ce Andrei Muntean va evolua in finala de la paralele.

Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sarituri la Jocurile Olimpice de la Rio, insa a ratat accederea in ultimul act la sol. De asemenea, Andrei Muntean a obtinut calificarea in finala de la paralele, potrivit Mediafax.

Rio 2016: Marian Dragulescu merge in finala de la sarituri

Marian Dragulescu, una dintre putinele sperante ale Romaniei pentru o medalie la Rio 2016, s-a calificat duminica dimineata in finala probei de sarituri, la gimnastica individual masculin.

OLIMPIADA. Marian Dragulescu, calificat in finala la sarituri, ratare la sol la RIO 2016

Gimnastul roman Marian Dragulescu s-a calificat in finala probei de sarituri de la RIO 2016. Romanul, care vine dupa o raceala puternica cu care s-a luptat in ultimele zile, a ex.

Jocurile Olimpice 2016: Jocurile Olimpice de vara din anul 2000

A XXVII-a editie a Jocurilor Olimpice s-a desfasurat la Sydney, in Australia, in perioada 15 septembrie - 1 octombrie 2000. Sydney a obtinut dreptul de a organiza Jocurile Olimpice in detrimentul or.

Jocurile Olimpice 2016: Jocurile Olimpice de la Rio in cifre

Peste 10. 000 de sportivi se vor intrece la Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro 5-21 august), sub cele cinci cercuri olimpice, in fata a milioane de spectatori si telespectatori, noteaza.

Jocurile Olimpice 2016: Cifrele Jocurilor Olimpice din 2012

Jocurile Olimpice de vara din anul 2012, cunoscute si sub denumirea de Jocurile celei de-a XXX-a Olimpiade, s-au desfasurat, la Londra, intre 27 iulie si 12 august. Au participat 10. 768 atleti, dintre care 4.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )