Libnet.ro
UNICEF

22:30

Jocurile video de curse te fac mai periculos pe sosele

Playtech Playtech,
Jocurile video de curse te fac mai periculos pe sosele

Jocurile video de racingii fac pe jucatori sa fie mai dispusi sa isi asume anumite riscuri in viata reala, precum condusul cu viteza excesiva, mersul pe contrasens, nerespectarea semnalelor luminoase la semafor si folosirea telefonului mobil in timpul conducerii automobilului. Cercetatorii au ajuns la aceste concluzii in urma unui studiu realizat de curand pe baza []. continuă pe Playtech

Studiu: Oamenii care joaca NFS sau alte jocuri video de curse sunt mai periculosi

Sunt oameni care se tem de jocurile video pentru modurile in care poate deforma omul la nivel psihologic si un nou studiu in acest domeniu prezinta un scenariu sumbru.

Jocurile video care prezinta curse de masini influenteaza comportamentul oamenilor la volan

Jocurile video care prezinta curse de masini ii fac pe jucatori sa fie mai dispusi sa isi asume anumite riscuri in viata reala, precum condusul cu viteza excesiva, mersul pe contrasens, nerespectarea semnalelor luminoase la semafor si folosirea.

Bombele umane, amenintarea celui mai periculos terorist al lumii. Cine e geniul criminal care face bombe pentru Al-Qaida

Ibrahim al Asiri, un cetatean saudit cu studii de chimie,provoaca panica in randul agentiilor de informatii occidentale. Este cel mai periculos terorist din lume, el fiind principalul fabricant de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )