Libnet.ro
UNICEF

07:15

Joe Biden si Kamala Harris, testati negativ pentru COVID -19

Antena3 Antena3,
Joe Biden si Kamala Harris, testati negativ pentru COVID -19

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a anuntat vineri ca a fost testat negativ pentru COVID-19. Anunsul vine la scurt timp dupa ce stirea ca Donald Trump a fost testat pozitiv, a facut incojurul planetei. continuă pe Antena3

Joe Biden si sotia testati negativ pentru coronavirus

Joe Biden si sotia sa, dr. Jill Biden, au testat negative la Covid-19, la cateva ore dupa ce presedi.

Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a anuntat vineri ca a iesit negativ la testarea pentru Covid-19, dupa anuntul ca Donald Trump este infectat cu noul coronavirus.

Vicepresedintele american Mike Pence si sotia sa, testati negativ pentru COVID-19. Biden le-a urat recuperare rapida lui Donald si Melaniei Trump

Vicepresedintele Statelor Unite Mike Pence a fost testat, vineri, negativ pentru COVID-19, la cateva ore dupa ce ce presedintele Donald Trump a anuntat ca a fost testat pozitiv, a anuntat Casa Alba, relateaza BFMTV.

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1.

Bistrita: Centrul de Transfuzii Sanguine a fost inchis. 14 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Centrul de Transfuzii Sanguine din Bistrita a fost inchis marti dimineata,dupace14 dintre cei 18 angajati au fost testati pozitiv pentru COVID-19. Un asistent medical a dat alarma.

Donald Trump si sotia sa, Melania, testati pozitiv pentru COVID-19! Ce urmeaza in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump si Prima Doamna a Americii, Melania Trump, sunt infectati cu noul coronavirus. Trump a confirmat informatia intr-o postare pe Twitter.

Copiii presimptomatici si cum isi dau seama parintii ca starea de sanatate a minorilor testati pozitiv pentru COVID-19 se agraveaza

Cei mai multi copiii dezvolta forme usoare de COVID-19, dupa ce au infectati cu noul coronavirus. Exista insa si semne ori simptome ce ar trebui sa le dea de gandit parintilor, iar daca minorii se.

Cine e Joe Biden, omul ales sa il dea jos pe Donald Trump de la carma Americii

Joe Biden tocmai si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii in 2020. Acesta va concura impotriva lui Donald Trump, actualul presedinte. Alti candidati ce se vor bate pentru postul de presedinte ale Statelor Unite ale Americii sunt: Kamala Harris, Mike Pence, Hillary Clinton, Michelle Obama, Kanye West. Cu doua luni inainte .

Donald si Melania Trump, testati pozitiv cu coronavirus: Ce se intampla daca presedintele SUA nu-si poate exercita functia Mesaj personal de la Putin pentru Trump

Donald Trump a anuntat, pe contul sau de Twitter, ca a fost testat pozitiv cu coronavirus, sotia sa Melania fiind si ea infectata cu Sars-Cov-2. ----------------- 21:40 Evenimentele de campanieale lui Trump vor fi virtuale sau amanate20:50 Judecatoarea Amy Coney Barrett, care s-a intalnit cu Trump, negativa la testele pentru Covid 20:13 Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19 18. 29 Moscova ii ofera lui Trump vaccinul rusesc anti-Covid-1917. 18 Presedintele Iohannis i-a transmis un mesaj de insanatosire presedintelui american Donald Trump.

Vice-presedintele SUA, negativ la COVID-19 dupa ce presedintele Trump s-a infectat. Candidatul democrat, testat si el. A stat la o distanta sigura!

Candidatul democrat la alegerile prezidentiale americane, Joe Biden, a decis sa se testeze pentru a afla daca s-a infectat cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )