Libnet.ro
UNICEF

09:45

Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Joe Biden a fost testat negativ pentru Covid-19

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden a anuntat vineri ca a iesit negativ la testarea pentru Covid-19, dupa anuntul ca Donald Trump este infectat cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Clotilde Armand, in autoizloare, dupa ce presedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Sunt obosita, dar sunt si precauta

Clotilde Armand s-a autoizolat la domiciliu, imediat dupa ce a aflat capresedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Viitorul edil al sectorului 1 trebuia sa vina.

Liderii PSD ies din izolare: Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Vasile Dancu au fost testati negativ pentru infectia cu coronavirus

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, secretarul general al partidului, Paul Stanescu, si presedintele Consiliului National, Vasile Dancu, au fost testati negativ pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza B1.

Joe Biden si Kamala Harris, testati negativ pentru COVID -19

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a anuntat vineri ca a fost testat negativ pentru COVID-19. Anunsul vine la scurt timp dupa ce stirea ca Donald Trump a fost testat pozitiv, a facut incojurul planetei.

Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Gabriel Zetea, seful PSD Maramures, a anuntat vineri pe Facebook ca a fost confirmat cu Covid-19,dupa ce un coleg de partid a fost depistat cu noul coronavirus. Acesta a indemnat oamenii sa respecte toate m.

Joe Biden si sotia testati negativ pentru coronavirus

Joe Biden si sotia sa, dr. Jill Biden, au testat negative la Covid-19, la cateva ore dupa ce presedi.

CORONAVIRUS |Virgil Iantu, testat pozitiv pentru Covid-19. imi doresc negativare rapida

Prezentatorul TV Virgil Iantu, in varsta de 49 de ani, a fost testat pozitiv pentru noul coronaviru. Acesta a facut o forma usoara a bolii, se simte bine si spune ca va trece cu bine peste aceasta.

Crestere puternica a donatiilor pentru Joe Biden si Partidul Democrat dupa dezbaterea cu Donald Trump

Donatiile pentru candidatul democrat la presedintia SUA Joe Biden si pentru Partidul Democrat au crescut puternic dupa dezbaterea agresiva cu presedintele Donald Trump, fiind posibil sa creasca avantajul financiar al lui Biden inainte de alegerile din noiembrie, transmite Reuters, conform news. ro.

Alegeri prezidentiale in SUA. Schimb de replici dure in prima dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Trump:Nu este nimic inteligent la tine, Joe Biden: E greu sa vorbesti peste clovnul asta (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump si contracandidatul sau democrat, Joe Biden, s-au confruntat in prima dezbatere televizata in cursa pentru Casa Alba, care a avut loc la Cleveland. Discutiile s-au centrat pe ec.

Cine e Joe Biden, omul ales sa il dea jos pe Donald Trump de la carma Americii

Joe Biden tocmai si-a anuntat candidatura la alegerile prezidentiale ale Statelor Unite ale Americii in 2020. Acesta va concura impotriva lui Donald Trump, actualul presedinte. Alti candidati ce se vor bate pentru postul de presedinte ale Statelor Unite ale Americii sunt: Kamala Harris, Mike Pence, Hillary Clinton, Michelle Obama, Kanye West. Cu doua luni inainte .

Joe Biden si-a facut publice declaratiile fiscale inainte de dezbaterea cu Trump Impozite de 299.346 dolari

Joe Biden si-a facut publice fisele fiscale pentru anul 2019 marti, la cateva ore distanta de dezbaterea prezidentiala impotriva lui Donald Trump, in timp ce acesta din urma este vizat de dezvaluiri explozive din partea presei cu privire la situatia sa fiscala, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )