Libnet.ro
UNICEF

18:30

Joe Biden preia conducerea in Pennsylvania si se afla la fractiuni de procent de castigarea acestui stat. Ar fi game over pentru Donald Trump

Antena3 Antena3,
Joe Biden preia conducerea in Pennsylvania si se afla la fractiuni de procent de castigarea acestui stat. Ar fi game over pentru Donald Trump

Joe Biden a preluat conducerea in statul Pennsylvania, care, odata adjudecat, ar inchide cursa electorala, pentru ca i-ar aduce challenger-ului democrat 20 de electori in plus. in prezent, Biden conteaza pe 253 de electori iar minimul pentru investitura prezidentiala este 270. continuă pe Antena3

Joe Biden preia conducerea in Pennsylvania si se afla la fractiuni de procent de castigarea acestui stat. Ar fi game over pentru Donald Trump

Joe Biden a preluat conducerea in statul Pennsylvania, care, odata adjudecat, ar inchide cursa electorala, pentru ca i-ar aduce challenger-ului democrat 20 de electori in plus. in prezent, Biden conteaza pe 253 de electori iar minimul pentru investitura prezidentiala este 270.

Alegeri prezidentiale SUA: Joe Biden a preluat conducerea in Pennsylvania Voturile vor fi renumarate in Georgia

UPDATE, 6 noiembrie, ora 19. 09 Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Ea a acuzat, din nou, fraude la numararea voturilor. Anterior, Trump.

Alegeri SUA 2020. Numaratoarea voturilor din statul-cheie Pennsylvania inclina balanta tot mai mult in favoarea lui Joe Biden

Voturile primite de Donald Trump in Pennsylvania au scazut semnificativ in ultimele 48 de ore, avand un avans de 115. 000 de optiuni, fata de cele 600. 000 de voturi care au fost estimate initial, scrie CNN. in prezent, sunt numarate voturile prin corespondenta, cele mai multe fiind pentru Joe Biden.

Tensiuni uriase in SUA. Joe Biden, declaratia care il anunta triumfator. Ce le-a transmis cetatenilor

Chiar daca numele noului presedinte al Statelor Unite nu este inca cunoscut, Joe Biden, castigator in Michigan si Wisconsin, se apropie cu pasi repezi de Casa Alba. in timp ce cinci state nu au transmis inca rezultatele, printre care se numara Pennsylvania si Nevada, Donald Trump s-a angajat intr-un adevarat razboi judiciar de gherila. Joe .

Joe Biden ia distanta de Trump in statele-cheie Michigan si Wisconsin. Trump denunta buletine-surpriza

Joe Biden a trecut in frunte in statele-cheie Wisconsin si Michigan, are un avans in Nevada, in timp ce Donald Trump conduce in Pennsylvania, Georgia si Carolina de Nord, in conditiile in care in toate aceste state se numara voturile prin corespondenta care il favorizeaza pe Biden.

LIVE UPDATE. Ultimele ore ale luptei electorale pentru presedintia SUA. Joe Biden, la un pas de victorie. Echipa lui Trump ataca la Curtea Suprema

Democratul Joe Biden conducea, vineri seara, in statele cheie Pennsylvania, Nevada, Arizona si Georgia, cu marje mici in fata presedintelui si candidatului republican Donald Trump.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden este favoritul caselor de pariuri

Pariurile cu privire la numele viitorului locatar al Casei Albe sunt in continuare deschise, in timp ce toate privirile sunt atintite asupra a opt state americane - Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania si Wisconsin - de ale rezultate caror depinde acest nume. Favoritul pariorilor este candidatul democrat Joe Biden.

ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 00. 39 Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA. Cu peste 70 de milioane de voturi, el a depasit recordul lui Barack Obama din 2008. La randul.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden si-a lansat site-ul de tranzitie

Joe Biden nu a revendicat inca in mod oficial victoria in alegerile prezidentiale in Statele Unite de marti si asteapta rezultatele, insa echipa sa de campanie i-a lansat deja site-ul de tranzitie, intitulat sobru Biden-Harris Transition, relateaza BFMTV.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )