Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alegeri SUA 2020. Joe Biden este favoritul caselor de pariuri

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Joe Biden este favoritul caselor de pariuri

Pariurile cu privire la numele viitorului locatar al Casei Albe sunt in continuare deschise, in timp ce toate privirile sunt atintite asupra a opt state americane - Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania si Wisconsin - de ale rezultate caror depinde acest nume. Favoritul pariorilor este candidatul democrat Joe Biden. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, confuzii jenante in fata unor simpatizanti de-ai sai

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, a comis marti, la Philadelphia, o serie de confuzii jenante, incurcandu-si nepoatele, relateaza AFP.

Joe Biden, declaratie de ultim moment inainte de finalizarea numararii voturilor in SUA: Este clar, castigam in suficiente state

Candidatul democrat Joe Biden a anuntat miercuri, la ora 23, ora Romaniei, ca rezultatele il dau castigator in suficiente state pentru a intruni numarul necesar de electori care decide invingatorul in cursa pentru Casa Alba. Am incredere ca vom fi victoriosi, a spus el, adaugand ca nu isi proclama victoria, si ca va face, eventual, acest lucru dupa incheierea numararii voturilor.

INTERACTIV Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden in statele cheie? Configureaza rezultatele si vezi in ce scenariu ar castiga fiecare dintre candidati

In cel putin 14 state americane lupta dintre Donald Trump, candidatul republicanilor, si Joe Biden, candidatul democratilor, este una foarte stransa. Victoria in oricare din aceste state ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta, avand in vedere sistemul electoral american: nu conteaza votul popular, ci rezultatele din fiecare state separat care dau la final numarul de electori. Primul la 270 de electori castiga.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a sustinut marti noaptea un scurt discurs din Wilmington Delaware) in care le-a cerut sustinatorilor lui sa aiba rabdare si s-a aratat optimist privind rezultatul.

Alegeri SUA 2020. Echipa lui Biden il acuza pe Trump ca incearca sa opreasca numararea voturilor

Echipa de campanie a candidatului democrat la presedintia SUA, Joe Biden, l-a atacat miercuri pe presedintele in exercitiu, republicanul Donald Trump, care a parut sa ameninte cu o batalie in instanta pentru a opri inregistrarea voturilor, avertizand ca si democratii au avocati care vor lupta pentru numararea fiecarui vot, informeaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden? Ofertele electorale ale celor doi candidati la Casa Alba

Confruntarea dintre Donald Trump si Joe Biden pentru Casa Alba nu se limiteaza doar la invective si insulte intre cei doi candidati. Presedintele in exercitiu republican si adversarul sau democrat propun de asemenea doua programe sensibil diferite.

Joe Biden ia distanta de Trump in statele-cheie Michigan si Wisconsin. Trump denunta buletine-surpriza

Joe Biden a trecut in frunte in statele-cheie Wisconsin si Michigan, are un avans in Nevada, in timp ce Donald Trump conduce in Pennsylvania, Georgia si Carolina de Nord, in conditiile in care in toate aceste state se numara voturile prin corespondenta care il favorizeaza pe Biden.

Alegeri SUA 2020: Trump sau Biden. De ce asteapta cu inima stransa americanii rezutatele votului

Alegeri sub inalta tesiune in SUA. Americanii isi aleg marti presedintele, foarte multi au votat deja anticipat, in persoana sau prin corespondenta: peste 93 de milioane pana sambata la pranz. Dar ceea ce-i ingrijoreaza cel mai mult este perioada post-electorala.

Alegeri SUA 2020. Trump si Biden se bat pentru statele cheie, in ultima zi de campanie

Presedintele american Donald Trump isi incheie campania electorala cu 10 mitinguri pe parcursul a doua zile in statele considerate cheie pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )