Libnet.ro
UNICEF

16:00

John Kerry: Armele chimice au fost folosite in Siria

Antena3 Antena3,
John Kerry: Armele chimice au fost folosite in Siria

Secretarul american de Stat, John Kerry, a declarat luni ca Statele Unite dispun de dovezi care atesta ca armata siriana a folosit armele chimice, transmit agentiile internationale de presa, citate de Agerpres. Pot. continuă pe Antena3

VIDEO Echipa de experti ONU, care trebuia sa investigheze presupusa utilizare de arme chimice, a fost atacata in Siria

Echipa de experti ONU, care trebuia sa investigheze presupusa utilizare de arme chimice, a fost atacata in Siria, potrivit unui comunicat al Organizatiei Natiunilor Unite. Autoritatile siriene sustin, potrivit Reuters, ca echipa de investigatori ONU a fost atacata de rebeli. UPDATE 16:20 Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a avertizat luni ca o interventie militara in Siria in absenta unui mandat din partea ONU ar reprezenta o incalcare grava a legilor internationale, transmite Reuters. Lavrov a subliniat ca Rusia nu se va lasa trasa intr-un conflict militar privind Siria iar o interventie armata nu va pune punct razboiului civil din tara din Orientul Mijlociu.

ULTIMA ORA Echipa de experti ONU, care trebuia sa investigheze presupusa utilizare de arme chimice, a fost atacata in Siria

Echipa de experti ONU, care trebuia sa investigheze presupusa utilizare de arme chimice, a fost atacata in Siria, potrivit unui comunicat al Organizatiei Natiunilor Unite. Autoritatile siriene sustin, potrivit Reuters, ca echipa de investigatori ONU a fost atacata de rebeli. Vom reveni cu amanunte.

John Kerry sustine ca AU FOST folosite arme chimice in Siria.

Secretarul american de Stat, John Kerry, a afirmat luni ca in Siria au fost folosite arme chimice, saptamana trecuta, considerand ca aceasta este o indecenta morala pentru care responsabilii trebuie sa raspunda, transmite Mediafax. Arme chimice au fost folosite in Siria, a declarat Kerry presei, intr-o interventie la Washington, este de necontestat. Ceea ce am vazut saptamana trecuta in Siria socheaza constiinta mondiala. Aceasta sfideaza orice cod de moralitate. Masacrul orbesc al .

VIDEO John Kerry alimenteaza varianta raspunsului militar al Occidentului in Siria.Este de necontestat ca au fost utilizate arme chimice. Cei responsabili trebuie sa raspunda pentru actele lor

In Siria au fost utilizate arme chimice, este de necontestat, a declarat luni secretarul de stat american John Kerry, adaugand ca cei responsabili trebuie sa raspunda pentru actele lor, potrivit AFP. Kerry a facut apel la sensibilitatea publicului fata de utilizarea armelor chimice, inainte insa de o concluzie finala a expertilor ONU legata de fortele care le-au folosit in conflict - armata pro-Assad sau rebelii. Folosirea armelor chimice si sacrificarea fara discernamant a civililor reprezinta o atrocitate morala, a mai spus seful diplomatiei americane, confirmand informatiile din presa occidentala potrivit carora SUA si aliatii din NATO pregatesc un raspuns armat. O decizie a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la o eventuala interventie in Siria este asteptata miercuri, dar SUA ar putea ocoli o eventuala decizie nefavorabila printr-o interventie sub egida NATO, asa cum s-a intamplat in Kosovo. SUA, aproape de a opta pentru un raspuns militar. Toate natiunile trebuie sa se ridice in picioare si sa trateze cu responsabilitate atacul. Presedintele Obama considera ca cei care folosesc cele mai odioase arme ale lumii impotriva celor mai vulnerabili oameni trebuie sa raspunda. Ce am vazut in Siria ar trebui sa socheze constiinta intregii lumi. Nu exista nimic mai grav decat utilizarea armelor chimice.

ULTIMA ORA John Kerry confirma ca in Siria au fost utilizate arme chimice: Este de netagaduit. Cei responsabili trebuie sa raspunda pentru actele lor

In Siria au fost utilizate arme chimice, este de netagaduit, a confirmat luni secretarul de stat american John Kerry, adaugand ca cei responsabili trebuie sa raspunda pentru actele lor, potrivit unui comunicat citat de AFP. Folosirea armelor chimice este un act indecent din punct de vedere moral, a mai spus seful diplomatiei americane. Presedintele rus Vladimir Putin, care a discutat luni, telefonic, cu premierul britanic John Cameron, despre situatia din Siria, declarase anterior ca inca nu exista o dovada ca regimul sirian a folosit arme chimice impotriva rebelilor in Siria.

VIDEO John Kerry confirma ca in Siria au fost utilizate arme chimice: Este de necontestat. Cei responsabili trebuie sa raspunda pentru actele lor

In Siria au fost utilizate arme chimice, este de necontestat, a confirmat luni secretarul de stat american John Kerry, adaugand ca cei responsabili trebuie sa raspunda pentru actele lor, potrivit AFP. Folosirea armelor chimice este un act indecent din punct de vedere moral, a mai spus seful diplomatiei americane. Toate natiunile trebuie sa se ridice in picioare si sa trateze cu responsabilitate atacul cu arme chimice din Siria, a adaugat oficialul american. O decizie a Consiliului de Securitate al ONU cu privire la o eventuala interventie in Siria este asteptata miercuri.

John Kerry a discutat cu ministrul sirian de Externe despre presupusul atac cu arme chimice

Secretarul de Stat american, John Kerry, a avut o discutie telefonica astazi, in mod exceptional, cu ministrul sirian de Externe, Walid al-Moualem, despre presupusul atac cu arme chimice din 21 august, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP.

Masacrul care il convinge pe Obama sa actioneze in Siria: armele chimice

Statele Unite isi pun in miscare masina diplomatica si militara pentru a raspunde presupusului masacru cu arme chimice in Siria, presedintele Barack Obama apropiindu-se de o operatiune limitata impotriva Damascului, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Oficial american: SUA nu pot stabili cu certitudine daca au fost folosite arme chimice in Siria

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, a anuntat Departamentul de Stat american, citat de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )