Libnet.ro
UNICEF

01:05

John Kerry: Instalarea lui Donald Trump ca presedinte nu va schimba angajamentul Statelor Unite in cadrul NATO

România Liberă România Liberă,
John Kerry: Instalarea lui Donald Trump ca presedinte nu va schimba angajamentul Statelor Unite in cadrul NATO

Secretarul de stat american, John Kerry, a dat asigurari marti ca angajamentul Statelor Unite in cadrul NATO va ramane de neclintit dupa instalarea lui Donald Trump la Casa Alba la 20 noiembrie, relateaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

John Kerry: Ar fi bine ca presedintele ales Donald Trump sa ceara sfaturi inainte de a suna alti lideri straini

John Kerry a declarat duminica dupa-amiaza ca ar fi bine ca echipa de tranzitie republicana sa ceara sfaturi si recomandari din partea Departamentului de Stat, inainte ca Donald Trump sa mai contacteze alti lideri straini, dupa scandalul diplomatic generat de discutia dintre miliardarul republican si presedinta taiwaneza Tsai Ing-wen, transmite Reuters.

John Kerry, vizita de adio la NATO. Ce va face administratia Trump pentru securitatea Europei?

Cartierul General NATO de la Bruxelles gazduieste in urmatoarele doua zile intalnirea ministrilor de Externe, ocazie pentru secretarul de Stat al SUA, John Kerry, de a-si lua la revedere de la colegii sai din tarile Aliantei Nord-Atlantice. Este prima intalnire la acest nivel dupa victoria lui Donald Trump si toti ochii sunt atintiti asupra mesajelor care vin din Statele Unite ale Amercii.

Donald Trump l-a ales pe generalul John Kelly pentru a prelua conducerea Departamentului pentru Securitate Interna

Presedintele-ales al SUA, Donald Trump, intentioneaza sa-l numeasca pe generalul in rezerva John Kelly la conducerea Departamentului pentru Securitate Interna, relateaza postul CBS News, preluat de Reuters.

Donald Trump a decis cine va fi primul presedinte european care il va vizita la Casa Alba: Klaus Iohannis inca nu a vorbit cu Trump desi a trecut o luna de la alegeri (VIDEO)

Donald Trump s-a decis cu privire la primul presedinte european care va fi invitat la Casa Alba. Este vorba despre seful de stat al Cehiei, Milos Zeman. Acesta a fost singurul presedinte din Uniunea Europeana care.

Cum a ajuns Madonna in patul lui Donald Trump

Madonna a declarat ca a ajuns odinioara in patul lui Donald Trump, noul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Iata ce s-a intamplat.

Donald Trump, desemnat OMUL ANULUI 2016 de revista Time. Hillary Clinton il urmeaza in top (VIDEO-FOTO)

Presedintele american Donald Trump a fost desemnat de revista Time Omul Anului 2016, acesta fiind al doilea an la rand cand un presedinte este desemnat cu acest titlul, anunta Daily.

Donald Trump a mers la un bal mascat, cu tema Nelegiuiti si Eroi, costumat in Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump a mers sambata seara la un bal mascat cu tema Nelegiuiti si Eroi tinut la casa din Long Island a unui important donator electoral, dar vestimentatia sa nu a fost in ton cu tema petrecerii, scrie Reuters.

Pizzagate face victime. Fiul generalului in retragere Michael Flynn, exclus din echipa de tranzitie a lui Donald Trump

Michael Flynn Jr, fiul generalului in retragere Michael Flynn, ales de Donald Trump pentru a fi consilierul sau pentru Securitate Nationala, a fost indepartat din echipa de tranzitie a presedintelui ales american, ca urmare a scandalului Pizzagate.

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a fost desemnat, de revista Time, Omul Anului 2016

Presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost ales, de revista Time, Omul Anului 2016. Pe lista propunerilor au mai aparut si Hillary Clinton, Vladimir Putin, Recep Erdogan si Nigel Farage.

Presedintele-ales al SUA, Donald Trump, a fost desemnat, de revista Time, Omul Anului 2016

Presedintele-ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a fost ales, de revista Time, Omul Anului 2016. Pe lista propunerilor au mai aparut si Hillary Clinton, Vladimir Putin, Recep Erdogan si Nigel Farage.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )