Libnet.ro
UNICEF

14:30

John Kerry, nevoit sa urce la bordul unui zbor comercial pentru a-si incheia turneul mondial

B1 B1,
John Kerry, nevoit sa urce la bordul unui zbor comercial pentru a-si incheia turneul mondial

Secretarul de Stat american, John Kerry, a fost constrans sa ia un zbor comercial intre Hawaii si Washington, joi, din cauza unei pene electrice a avionului sau al Air Force cu care a facut un tur al lumii timp. continuă pe B1

John Kerry cere sa se faca dreptate in cazul prabusirii avionului malaysian in Ucraina

Secretarul de Stat american, John Kerry, a cerut marti sa se faca dreptate in cazul prabusirii in Ucraina a avionului MH17 al Malaysia Airlines, doborat probabil de separatistii prorusi in iulie. Aflat in.

Un roman aflat in coma la bordul unui petrolier in largul Ciprului, adus in stare critica la Nicosia

Un roman aflat in coma la bordul unui petrolier in sudul Ciprului a fost transferat luni cu elicopterul la Spitalul General din Nicosia. Acesta se afla la bordul petrolierului maltez Pink Coral, la aproximativ 30.

Roman in coma la bordul unui vas maltez in largul Ciprului

Un roman in coma, aflat la bordul unui vas maltez din largul Ciprului, a fost transferat cu elicopterul la un spital din Nicosia.

John Kerry spune ca imaginea cu baiatul de 7 ani tinand in maini capul unui soldat decapitat este grotesca si iti intoarce stomacul pe dos

Statele Unite ale Americii si Australia au subliniat amenintarea reprezentata de luptatorii jihadisti, care se intorc din Siria sau din Irak, dupa ce ieri a aparut o poza cu un baiat de 7 ani care tinea in maini capul unui soldat decapitat, relateaza BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )