Libnet.ro
UNICEF

17:45

John Kerry: Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est

Adevărul Adevărul,
John Kerry: Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est

Secretarul american de Stat, John Kerry, a declarat, marti, in cadrul unui discurs academic sustinut la Washington, ca Rusia incearca in prezent sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est prin destabilizarea Ucrainei, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

John Kerry: Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est

Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est prin destabilizarea Ucrainei, acuza secretarul de Stat american, John Kerry, citat de AFP. insa teritoriul Aliantei.

John Kerry: Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est

Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est prin destabilizarea Ucrainei, acuza secretarul de Stat american, John Kerry.

Secretarul de Stat american John Kerry a avertizat ca Israelul risca sa devina un stat de apartheid

Israelul risca sa devina un stat de apartheid in cazul in care nu face rapid pace cu palestinieni, avertizeaza secretarul de Stat american John Kerry.

John Kerry: Israelul risca sa devina un stat de apartheid daca nu face pace cu palestinienii

Secretarul de Stat american John Kerry a avertizat ca Israelul risca sa devina un stat de apartheid daca nu va face rapid pace cu palestinienii, relateaza The Daily Beast. Crearea a doua state va fi singura.

Criza din Ucraina Haosul continua sa se extinda in estul Ucrainei: Insurgentii pro-rusi au ocupat prefectura, sediul politiei, procuratura si televiziunea din Lugansk

Haosul a continuat sa se extinda marti in Ucraina, unde mii de manifestanti pro-rusi au pus stapanire pe cladiri oficiale din Lugansk, in timp ce presedintele Vladimir Putin a amenintat cu repercusiuni asupra companiilor occidentale care sunt prezente in Rusia, daca sanctiunile internationale vor continua, scrie AFP. ----------------------Ora 23:30Presedintele rus Vladimir Putin neaga prezenta fortelor rusesti in estul Ucrainei AFP)Ora 23:00 Politistii ucraineni asediati de manifestanti pro-rusi in sediul lor din Lugansk au evacuat cladirea, fara arme. Ora 21:11 John Kerry: Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est. Evenimentele din Ucraina, un apel de trezire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )