Libnet.ro
UNICEF

17:45

Joi incepe campania electorala. Cand vom sti cine e candidatul PSD pentru functia de prim-ministru

România Liberă România Liberă,
Joi incepe campania electorala. Cand vom sti cine e candidatul PSD pentru functia de prim-ministru

Joi incepe una dintre cele mai atipice campanii electorale desfasurate in Romania ultimilor 30 de an. continuă pe România Liberă

Digi24: Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA 2020. Cand vom sti cu certitudine cine a castigat mandatul la Casa Alba

Desi presedintele Donald Trump a incercat sa isi declare victoria in alegeri inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, cursa continua sa fie extrem de stransa mai ales in Michigan, Wisconsin si Pennsylvania. Legea federala americana prevede un calendar specific al alegerilor, iar numaratoarea voturilor ar putea dura.

Calendarul alegerilor prezidentiale din SUA. Cand vom afla cine este noul lider al americanilor

Desi Donald Trumpsi-a declarat deja victoria la alegerile prezidentiale din SUA inainte ca numaratoarea voturilor sa se fi incheiat, acuzand totodata ca sondajele care il dau castigator pe Joe Biden.

Cand vom atinge pragul de 10.000 de cazuri pe zi. Previziunea sumbra a unui medic din Romania

Intr-o postare pe Facebook, medicul Octavian Jurma a lansat un avertisment ingrijorator cu privire la pandemia de coronavirus din Romania, care pare sa fi scapat de sub control. Specialistul a spus si cand vom depasi 10. 000 de cazuri pe zi. Cand vom atinge pragul de 10. 000 de cazuri pe zi Medicul si cercetatorul Octavian Jurma .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )